Daca nu se pocaieste macar in ultimele clipe ca si talharul de pe cruce, sufletul lui ramane in familie( a demonilor).
Sunt unii preoti ortodocsi care atunci cand tin o slujba la o inmormantare, inainte ca mortul sa fie acoperit cu pamint, iau ei lopata si arunca primii pamint in groapa. In acest timp rostesc urmatoarele cuvinte:
"cel caruia i-ai slujit, al aceluia esti ".
Este simplu de intuit unde va ajunge sufletul unui satanist dupa moarte. La satana, in iad. A fost slujitorul lui si merge sa-si intalneasca stapanul.
Cate concepte gresite exista despre satanisti. A fi satanist nu inseamna ce ai spus tu. Dupa ce te documentezi, poti sa raspunzi cu un raspuns mai coerent si relevant.
Macar ai citit cele 11 reguli sataniste?
Daca nu, uite aici:
1. Nu-ti da opiniile sau sfatul decat daca esti rugat.
2. Nu-ti povesti necazurile altora decat daca esti sigur ca acestia vor sa le auda.
3. Cand te afli in lacasul altuia arata-i respect, altfel nu te duce acolo.
4. Daca un invitat in lacasul tau te enerveaza, trateaza-l cu cruzime si fara mila.
5. Nu face avansuri sexuale decat daca ai primit semnalul de imperechere.
6. Nu lua ceea ce nu-ti apartine decat daca este o povara pentru cealalta persoana si aceasta cere sa fie eliberat de povara.
7. Recunoaste puterea magiei daca ai folosit-o cu succes pentru ati indeplini dorintele. Daca negi puterea magiei dupa ce ai chemat-o cu succes, vei pierde tot ce ai obtinut.
8. Nu te plange de nimic din ceea ce nu esti implicat direct.
9. Nu face rau copiilor mici.
10. Nu ucide animale neumane decat daca esti atacat sau pentru mancarea ta.
11. Cand mergi pe teritoriu deschis, nu deranja pe nimeni. Daca cineva te deranjeaza, roaga-l sa se opreasca. Daca nu se opreste, DISTRUGE-L.
Mie mi se par destul de ok. Nu stiu ce concept ai tu fata de satanisti, dar oricare ar fi acel concept este mai mult decat gresit si neinformat corespunzator.
De acum inainte incearca sa te documentezi despre lucrurile pe care urmeaza sa le spui.
Primeste o vila luxoasa si 40 de virgine de la Satanel
Interesant punct de vedere. Mai putin si sustii ca si satanistii sunt slujitori ai lui Dumnezeu. Ma astept sa spui ca si satana si demonii sunt buni. Satanism inseamna cult consacrat satanei si raului conform dex.
Am participat la slujba de inmormantare a unui satanist. Slujba a fost tinuta de un preot ortodox si este aceeasi slujba pe care o tin preotii la inmormantarea oricarui enorias. Preotul nu a spus ca cel care murise fusese de fapt satanist. Barbatii, prieteni cu cel mort, erau toti cu parul lung si cat timp a tinut slujba, au stat deoparte au vorbit tot timpul si au fumat. Erau imbracati complet in negru. Pe tricourile lor erau mesaje scrise cu o vopsea rosie care imita sangele care curgea. Un mesaj spunea : "glorie eterna lui satan" Dar toti aveau mesaje asemanatoare pe tricouri. Nu cred ca vei reusi sa-i convingi pe crestini ca satanistii sunt si ei slujitori ai lui Dumnezeu si ca vor ajunge si ei in rai. Pe mine nu m-ai convins. Asta chiar daca lista cu cele 11 reguli ar fi ok.
Treaba mea nu e sa te conving nici pe tine nice pe altii, eu doar am spus ca acel concept pe care tu il ai despre satanisti e gresit.
Nu am cum sa spun ceva de Dumnezeu, rai, iad sau altceva, pentru ca eu personal nu cred in mici una dintre ele. Pentru mine altea sunt doar povesti, si nimic mai mult.
Si apropo, nu pot sa nu observ ca ai spus "conform dex". Din cate stiu eu, dex este doar ceva ce defineste in general un anumit lucru, si nu e intotdeauna corect. Daca vrei sa aflii cu adevarat despre ce este satanismul, cea mai buna metoda e sa iei contact cu un satanist adevarat in realitate, nu sa cauti pe dex.
Prietena mea cea mai buna din facultate era pasionata de chestiile astea si cred ca avea si cativa prieteni satanisti, si la un moment dat in clasa, a venit cumva discutia despre asta, si o alta colega a spus ceva de ritualuri si de satanism, si tipi cu parul lung, si care asculta rock metal, si sange, si sacrificii, si ca il slujesc pe satana, etc, cam asa cum il descriu toti, iar prietena mea a spus, si citez "Aia sunt doar niste copii prosti care se prefac ca sunt satanisti, cand ei nici macar nu stiu ce e satanismul".
Eu am spus to ce aveam de spus, daca mai ai altceva de adaugat, be my guest, dar eu nu imi voi schimba opinia, si nu incerc sa conving pe nimeni.
Nu am venit aici ca sa ma cert, si nu o voi face, asa ca daca tu ai chef de cearta, go ahead, eu nu voi mai raspunde.
Va avea parte de suferinta fara sfarsit. Dar si pentru satanisti exista salvare. Domnul Isus a murit si pentru ei ca sa poata fi iertati de pacatele lor si eliberati de puterea diavolului.