| superio12 a întrebat:

Ce se intampla daca fara sa imi dau seama am raspuns gresit la una dintre intrebarile preotului la spovedanie? Mi-am dat seama doar dupa ce am iesit ce anume ma intrebase, si ar fi trebuit sa raspund 'nu'.iar eu am raspuns'da'. Mi-a dat aghiasma mare, si cred ca din cauza raspunsului meu gresit...trebuie sa o iau oricum? V-as ruga mult sa imi raspundeti serios...nu ma mai spovedisem de ani de zile, deci eram destul de ingrijorata si emotionata, mi-a trebuit mult efort ca sa imi fac curaj si acum as vrea sa stiu ce trebuie sa fac.Multumesc

Răspuns Câştigător
| MskDesign a răspuns:

Este doar un ritual si nu trebuie sa iti faci griji.

4 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Toata spovedania asta nu e decat o manareala religioasa, stai relaxat, nu exista spiridusul ala de care iti povestesc popii...

| sublime89 a răspuns:

Nu se intampla nimic. E doar un ritual.

| Dorugar a răspuns:

Tinand cont da faptul ca tot ce marturisesti tu la spovedanie ti se trece in dosarul tau personal ca sa fie folosit impotriva ta la un anumit moment, este chiar foarte bine ca ai gresit, si datile viitoare ar trebui sa gresesti intentionat

| IcyBlu a răspuns:

La spovedania viitoare te duci de preferat la acelasi preot si ii spui ce si cum. Stie el ce e de facut.