Dacă deranjezi ordinea publică te amendează. Sau la spital la țimbiri bimbiri.
Ma manifest cum se manifesta si crestinii, musulmanii, etc.
Nu era ilegala internarea cu forta?
Este și acum. Dar dacă provoci rău celor din jur, din lipsă de discernământ, nu a ce face, trebuie să te izoleze. Exemplu. Se așează în mjilocul drumului perpedicular pe trafic, și blochează circulația. Ce vrei să îi facă? Să îl felicite?
Nu in mijlocul drumului, nici nu provoc rau cuiva.
E bun un experiment de genul asta, ca sa vedem ce se intampla.
Da, cunosc pe cineva. A luat bătaie.
Vei fi ignorat, înafară de câțiva curioși.
Cum asa? nu i-a dus la politie pe cei care l-au agresat?
Nu. că nu aveau timp. Fiecare avea treaba lui. I-au aplicat pe loc o corecție ca să revină la realitate. Am văzut mai de mult și pe You Tube ceva similar.
Si de ce nu e la fel si in cealalta parte?
Demonstrezi cat de idiot esti și în public, că pe TPU ai demonstrat deja
Cand nu ai argumente, jignesti
Argumente la ce? Cine se închină la inorogi în public nu dovedeste că e nebun?
Serios? Si cel care se inchina la zei, cum e?
Nu cred că avem atat de mulți politeiști în România ca sa ne intrebam ce-s cu aia care se închină la zei
In general? Si voi sunteti politeisti. Nu va mai trageti pe fese.
Monoteistii nu sunt politeisti in caz ca n-ai observat. Asa cum nici albul nu e negru
Serios? Voi monoteisti? Voi la cine va inchinati?
La un singur Dumnezeu
Serios? Si ce fac icoanele, moastele, etc?
Si care e ala singurul?
Icoanele sunt reprezentări mistice ale sacrului. Sfintele Moaște sunt părticele din corpul unui sfânt, corp care a fost sfințit de prezența lui Dumnezeu în el.
Da versetul in care zice ca trebuie sa te inchini la ele sau sa le pupi
Creștinismul în întregimea lui nu e prezent doar în Scriptură ci mai degrabă e prezent în viața Bisericii.
E o poveste, ca toate celelalte religii.
Într-o paradigmă nihilistă totul e o poveste, nu doar religia
Totul e
Mă bucur ca ești de acord. Deși mă îndoiesc că realizezi implicațiile logice a acelei afirmați
Am zis eu ca eu cred in povesti?
Ai spus că totul e poveste. Dacă nu crezi în povești înseamnă că nu crezi în nimic. Concluzia logică a paradigmei ateiste pana la urmă. Te felicit că ai ajuns la rezultatul logic al paradigmei tale
M-am referit la religii.
Și eu m-am referit la tot, nu doar la religii. Dacă religiile sunt doar povesti la fel sunt si orice altceva. Totul e doar o poveste
Joker3134 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: