| Creepygirl2002 a întrebat:

Ce se intampla dupa ce mori? Sau ce credeti voi.Nu stiu daca sa cred faza cu Raiul sau Iadul desi sunt crestina si cred in Dumnezeu.Tot cred ca o sa ne reincarnam in animal ceva sau o incepem o noua viata.Voi ce credeti? Dau funda

43 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Dupa moarte au loc doar niste procese naturale de descompunere a organismului. In rest, povestile cu "suflete", "spirite" si alte elucubratii sunt doar barfe intretinute de unii si de altii care au diverse interese sa se creada asta, de altii care spera la tot felul de chestii pentru ei dupa moarte si nu vor sa accepte ca se termina tot, sau de unii care pur si simplu se plictisesc si isi dau si ei cu parerea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca crezi in iehova nu te vad prea bine, se va hrani cu energia ta in spurcatul ala de rai, sau te va arunca in iadul ala malefic. Insa daca iti recunosti Adevaratul Creator Tatal Satan ai un loc bine-stabilit in Iadul Lui, pe o alta planeta in Centura Orionului.
bucurialuisatan.com, citeste cat mai mult, ia o decizie si initiaza-te, evolueaza Spiritual, reincarneaza-te sau ramai in Paradis, HAIL SATAN!

| Nitroblast a răspuns:

Stii cum, ar fi tare daca Dumnezeu i-ar da dupa moarte fiecaruia ce vrea. Unii sa devina animale, altii sa fie nemuritori alaturi de El...

Simplu. Dai socoteala pentru ce ai facut aici la Creatorul tau. Asa cum ai trait si ai murit aici, asa o sa fie si acolo. Mori ca un ucigas, o sa ai toate tonele de greseli pe care le-ai facut pe capul tau, fara sa iti poti lua gandul de ele. Daca mori cu sufletul impacat ( ca si talharul de pe Cruce ), asa o sa il ai si acolo. Asta de fapt e diferenta dintre rai si iad.

Reincarnarea cumva iti da mai multe sanse, ceea ce duce la un fel de auto-includere in paradis pentru fiecare persoana. Nu judecata, nu greseli, nu nimic. Mie imi pare destul de "gaurita" din punct de vedere moral.

Ca tot vrei sa te sinucizi, din intrebarile tale, daca te inseli cumva cu crezul in reincarnare? Daca te trezesti fata in fata cu Dumnezeu care o sa te intrebe "ce ai facut cu viata pe care ti-am dat-o?"

Gheena e mai jos decat iadul stiut de noi. De acolo nu mai iese nimeni, si toti cei de acolo o sa fie intemnitati pe veci la pachet cu satana si dracii sa-i. Acolo ajung TOTI sinucigasii. Risti asa de mult?

| TabletaSB a răspuns:

Incepem o noua viata, vesnica, care este continuarea celei de aici, cu sau fara Dumnezeu, alegerea iti apartine. Timpul de aici e distanta dintre chemarea Lui si raspunsul nostru.

Răspuns utilizator avertizat
| CinevaAnonimă a răspuns:

Http://www.sfaturiortodoxe.ro/drumul.htm.

Poti vedea aici. Eu nu cred in reancarnare si stiu ca este pacat sa credem in ea.

| GlowingShadow a răspuns (pentru rebornfromfire):

Constiinta noastra este un proces neurologic din creier ( in neocortex). Nu poti sta nici macar o secunda fara sa te gandesti la ceva. Chiar si gandindu-te sa nu te gandesti la nimic e ceva. Emotiile unui om nu sunt procese ascunse, iti dai seama foarte usor cand esti nervos, cand te-ai indragostit, cand esti indiferent si asa mai departe.

| ania a răspuns:

Creștinii cred Biblia și că cei ce au impresia că sunt reîncarnarea cuiva sunt posedați de demoni care au fost anterior și în alte persoane și le transmit informații despre viața lor-oamenilor le este rânduit să moară o singură dată și apoi vine judecata-Evrei 9-27
despre rai și iad
Am văzut un scaun de domnie mare și alb și pe Cel ce ședea pe el..am văzut pe morți, mari și mici, stând în picioare înaintea scaunului d domnie.Niște cărți au fost deschise.Și a fost deschisă o altă carte care este cartea vieții.Și morții au fost judecați după faptele lor, după faptele scrise în cărțile acelea. Oricine n-a fost găsit sris în cartea vieții a fost aruncat în iazul de foc...eu am văzut coborându-se dincer de la Dumnzeu, noul Ierusalim...și am auzit un glas tare care zicea-Iată cortul lui Dumnzeu cu oamenii. Dumnzeu însuși va fi cu ei.EL va șterge orice lacrimă din ochii lor și moartea nu va mai fi.

| Balint_Milena_2001 a răspuns (pentru gemeni6226):

Https://www.jw.org/ro/invataturi-biblice/intrebari/cand-murim/
Asta cred ca iti va oferi un raspuns satisfacator

| YumiSukinanda a răspuns:

Hei-hei.
Eu nu cred in nicio divinitate, deci, parerea mea este ca dupa moarte nu mai exista nimic.
Si nu are de ce sa-ti fie frica de moarte, si stii de ce?
Pentru ca inainte sa te nasti era exact la fel. Erai necunoscut, erai neexistent.Nici nu stiai sa existi. Nu existai. Exact asa e si dupa ce murim. Nu mai existam, suntem necunoscuti. Asta e.
Unii isi traiesc viata ca si cum nu ar muri niciodata si mor fara sa fi trait, crezand ca dupa moarte ajung undeva. Nu fa aceeasi greseala.
And that's JUST my opinion.winking

| gemeni6226 a răspuns (pentru Balint_Milena_2001):

Atunci inseamna ca dincolo nu e nici rasplata si nici pedeapsa pentru cele lumesti.De aceea multi aleg sa fie atei care citesc asta ca tot una e atunci ce faci aici.Eu nu sunt ateu dar acum inteleg pe cei care devin.