Înainte de sfârşitul lumii, va fi răpirea Bisericii!
Iar pentru cei rămaşi pe Pământ va fi chin şi jale. Biblia ne spune că în clipele acelea oamenii vor fugi în munţi şi vor striga munţilor să cadă peste ei, pentru a se putea ascunde de Faţa Celui Atotputernic.
Şi că vor căuta moartea, dar nu o vor găsi!
Dumnezeu să ne ajute să facem parte din Biserica ce va fi ridicată la Cer de către Mântuitorul nostru!
Mai, siteul acesta este pentru a pune intrebari, nu pentru a da teste la oameni sa vezi cum raspund si sa dai funda la acela care a citit biblia ta.
Peste 5 miliarde de ani pamantul va vi distrus de soare si toate speciile vor disparea asta daca nu ne aruncam planeta in aer, daca nu o omoram cu chimicale, pouluare si de astea, daca nu vine un asteorid, daca continentele nu se vor ciocni
sa ne bucuram de prezent ca de viitor nimeni nu stie nimic
Cum a mai fost de cateva ori in istoria planetei!
Adica atunci cand un asteroid a lovit pamantul si a distrus aproape tot ceea ce era viata pe pamant!
Pai probabil ne vom distruge singuri daca nu ne va distruge soarele in cateva miliarde de ani...
Cand ai pus mana pe o carte de istorie?
Poate cu vreo ocazie vor disparea un numar mare de oameni dar nu va disparea specia.
Chiar daca tu dai citate din carti de istorie, nu sunt probabile asa ca...
Daca acum este aproape de sfarsitul lumii compara cu cele 2 razboaie mondiale...
Cine a spus ca va fi sfarsitul lumii in adevaratul sens al cuvantului? Ce parinte da nastere unui copil cu scopul de alk ucide? Oameni buni, nu mai interpretati gresit scrierile.Pentru Dumnezeu, incercati sa priviti dincolo de acele scrieri.De ce va faceti rau cu propriile ganduri?
3. Se accepta doar postarile care sunt intrebari si care pot primi un raspuns din partea altor persoane (Ex: nu se accepta o intrebare de tipul: "O sa ma casatoresc cu X?") si care nu au continut obscen sau discutabil din punct de vedere moral.
Am sa iti raspund eu:TPU nu accepta postari de tip matrimonial sau horoscop. Exista un regulament si trebuie respectat.Citeste-l.Numai bine.
Era partea din regulament pe care a incalcat-o.
Ea se incadreaza foarte bine in aceasta categorie.Ce nu ai inteles?
De unde sa stim noi cum va fi la sfarsitul lumii? E o intrebare la care nu se poate da un raspuns inca.
Ei bine, eu vreau sa cunosc si alte pareri.Tu de ce nu mi-ai raspuns la intrebare?
Sfarsitul lumii, cu adevarat, pentru o planeta e atunci cand sistemul solar cade in gaura neagra, sau cand steaua nu mai emite destula energie.
Dupa parerea mea nimeni nu tie ce va intampa doar Dumnezeu ce spuneti voi sunt doar speculati
Pai,sunt doua variante:
Cea religioasaumnezeu ii va ridica la cer pe cei ce cred in El, si pe ceilalți ii va lasa la mana Antichistului (trimisul diavolului).El va deveni conducătorul incontestabil al lumii, punândui pe oameni sa-i poarte semnul.El va declansa un razboi nuclear care va lasa omenirea în ruină. Apoi, si ei vor fi ridicați la cer, pentru a fi judecați. (CEL PUTIN ASA ZICE APOCALIPSA DUPA IOAN)
Cea stiintifica:varianta 1:Oamenii vor distruge Terra (prin războaie nucleare, poluare)
varianta 2(putin probabilă):Un asteroid va lovi pământul, distrugand rasa umana, poate vor supravietuii animalele din subteran (asa cum ele au supravietuit acum 65-66 de milioane de ani, strămosii mamiferelor din intreaga lume), amfibienii si pestii (stand la adâncimi mari)
varianta 3e aproximativ 5 miliarde de ani, când Soarele isi va consuma tot hidrogenul, isi va mări exponențial masa, înghițind Mercur si Venus si Pamantul (sau va ramane la o distanta foarte apropiata de Soare, nemaiputând sustine viata.Sau din cauza măririi ariei de gravitație,Pământul se va indeparta la o distanta sigura, dar vor fi perioada in care va fi foarte aproape de Soare, in altele foarte departe).Dar va insemna sfarsitul pământului, nu si al umanității, care probabil va coloniza alte planete.Mai sunt alte variante, dar acestea sunt principalele.
varianta
In bibla Domnului Nostru scrie ca doar Dumnezeu stie cand vine sfarsitul lumii
UbesKcerealele întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: