| c0ntsimplu a întrebat:

Ce semnifica pentru voi religia?
Eu unul cred in Dumnezeu, ma rog, ii multumesc pentru tot, dar sunt impotriva bisericii!

15 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Cea mai mare păcăleală din istoria umanităţii şi o al naibii de bună armă de manipulare.

| RAY a răspuns:

O afacere

| T0T a răspuns:

Religia nu însamnă biserică. E problema ta dacă rezumi un asemenea termen doar la biserică. Pentru mine sunt lucruri mai mult care țin de cultură, și mai sunt și unele utile pentru mine personal, pentru suflet pe lângă minusurile tuturor religiilor.

| LoveSleep a răspuns:

Tinere, pune ceva pe tine, o să răcești.
Ia-ți niște haine de pe frigider laughing

| milan9 a răspuns:

Biblia, Noul Testament confirma in zeci si zeci de versete faptul ca FIUL LUI DUMNEZEU A INTEMEIAT BISERICA.
Faptul ca exista si unii slujitori ai ei care nu-si fac datoria este adevarat, dar aceste exceptii au existat si in vremea Mantuitorului Iisus. Acest lucru nu L-a impiedicat insa sa INTEMEIEZE BISERICA TOCMAI PE PREOTIA CRESTINA.

Ce spui de faptul ca cele mai mari doua orfelinate din tara sunt de fapt initiative de care se ocupa niste preoti din fonduri proprii si nu statul, nu alte institutii...

| AvalohAlyn a răspuns:

Exista Dumnezeu, dar nu cred ca e Cel prezentat in religii.
Exista un Creator, o Putere Superioara dar nu prea agreez bisericile si ritualurile lor.Important e sa fii bun, sa ai dragoste si sa te gandesti la bine.

| Jardelin a răspuns:

Pai de ce esti impotriva bisericii? Ce ti-a facut?

Ce confesiune esti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inventata pentru oamenii slabi de caracter care nu pot traii nestiind ca cineva ii apara sau ca nu mai este nimic dupa ce mori. (faza "haioasa" ca toti cred ca sunt aparati de dzeu sau mai stiu eu cine si totusi oameni mor zilnic din cele mai penibile accidente )

| SebylVane1890 a răspuns:

Same here big grin
Diferenta e ca eu inca merg la biserica pentru a-i face bunicii pe plac.Si as mintii daca as spune ca e un chin sa fac asta...Doar ca nu cred in biserica zileleor noastrehappy

| c0ntsimplu explică:

Biserica este o afacere!

| KodrutZ a răspuns (pentru c0ntsimplu):

Nope, religia e o afacere. Fa diferenta intre credinta si religie. Crezi? Foarte bine, excelent. Te rogi cum vrei tu, citesti ce "carti sfinte" vrei tu, iei partile bune pe care le consideri tu din ele. Religia apare in momentul in care vine unul si iti spune el cam ce parere are dumnezo' despre cum ar trebui sa iti traiesti viata si cum ar trebui sa fie un "crestin adevarat".

| c0ntsimplu explică:

Eu unul cred in Dumnezeu fiindca stiu ca pe Pamant a existat / exista si v-a exista un Leader incepand de la cei mai inferiori pana la Divinitate happy.
Oricum, daca un om vrea ceva cu adevarat, Obtine acel ceva cu sau fara alte ajutoare!

| c0ntsimplu explică:

Macar eu nu ma dau drept Joker! Asa ca schimbati fata tataiewinking

| c0ntsimplu explică:

Pe mine ma enerveaza parintii cu faptul ca ei nu merg deloc, dar is usa de biserica.Cand eram mai mic ma obliga sa merg, dar de cand am mai crescut si am inceput sa le zic de ce nu merg si alte chestii nu mai insistawinking

Întrebări similare