Unii inteleg divinitatea altii nu.
Nu avem toti acelasi nivel de evolutie spirituala.
Nu poti compara unul care este la a 100-a incarnare ca om, cu unul abia a facut saltul de la animale.
De aceea se spune sa nu judecam pe nimeni.
Ateii au inca prea multe de inteles.
Nu trebuie sa-i grabim, evolutia isi urmeaza cursul natural.
Dar cand noi aducem argumente, voi de ce nu le acceptati? Ziceti ca nu sunt bune, dar atunci ale voastre de ce ar fi bune? Daca voi nu le credeti pe ale noastre, noi de ce sa le credem pe ale voastre?
Eu nu am adus un argument necredibil! Voi, politeistii, aduceti asemenea argumente!
Vai de capul tau Esti pe langa rau cu religia. De ce nu iti ti ideile bolnave pentru tine si nu mai venii aici sa incurci lumea.
Tu esti pe langa deoarece nu ai cum sa ma combati! Nu esti in cunostinta de cauza! Penibil!
Sti ce pot spune despre ideile tale? Hororr
Stiu cat te duce capul. Nu este nevoie sa spui!
La cate tampenii ai in cap cred ca nici nu mai sti cum te cheama, trebuie sa porti mereu buletinul la tine asta daca ai unul
Nu e enervant. Rubrica religie e o rubrica distractiva (daca nu ti-ai pierdut simtul umorului, poti sa razi in hohote de ce se scrie aici).
Fiecare are dreptul la opinie insa un crestin adevarat nu se lasa indus in eroare pentru ca intelege Biblia si stie care e adevarul.Ioan8:32
Problema nu este aceasta ci ca unii crestini, dupa ce ca abereaza, indeamna ateii spre rationalitate si gandire...
Ai idei bune in ceea ce ma priveste, apreciez gandirea ta, ti-am mai zis, intr-o data anterioara. Da; dupa umila mea parere, dupa cum se vede, ", oamenii acestia care raspund sau intreaba "- Fara sa gandeasca pozitiv, este adevarat ca-mi lasa unii o senzatie dezgustatoare, dar ce putem sa simtim daca spunem ca suntem credinciosi, este,., stii cum a simtit Isus cand il urmau multimile, le era mila de ele si zicea ca sunt ca niste oi fara pastor, aruncate incoace si-n colo. Iar unii din vremea lui Isus ce se credeau mai cu mot in frunte>, il calomniau il urau fara temei, ba tot timpul isi doreau sa-l omoare, au si reusit pentru ca trebuia sa se lase omorat ca sa plateasca pretul de rascumparare pentru om, din pacat si moarte.Dar bine El este Fiul lui D -zeu este perfect trebuia sa participe la implinirea profetiilor facute despre EL.Dar noi, vai de noi, suntem foarte slabi, dar unii sunt prea plini de ei, se vede, in exprimare cel mai grav lucru, ca nu acesti oameni pot fi numiti crestini adevarati, pentru ca nu accepta ideea corecta din punctul de vedere a lui D-zeu, caci noi nu vorbim despre noi insine, ci despre D-zeu, Fiul Sau si scopul Sau.Dar nu avem ce sa le zicem, pentru ca Satan le-a orbit mintea sa nu vada adevarul, se ocupa satan de ei, ca este harnic si perseverent si are experienta multa.Crestini adevarati in primul rand pot colabora, sunt recunoscuti prin iubire si cunostinta despre D-zeu este in inima lor si doresc sa traiasca dupa aceasta cunostinta, ceea ce sustin pot dovedi, deci Pastorul de care apartin este Rege ceresc, si din plinatatea lui le da hrana spirituala din abundenta, deci le satisface necesitatile spirituale, pecand ceilalti ce se pretind crestini, nu sunt satisfacuti in necesitatile kor spirituale, sunt asa cum au fost cei din vremea lui Isus :aruncati incoace si-n colo, pe toate dealurile (in toate religiile) si nimeni nu se intereseaza de instruirea lor, sau de manifestarea credintei intr-un mod pozitiv..Deaceea fac astfel de afirmatii despre Isus, despre D-zeu ca nu au cunostinta, ori in Ioan 17:3 Isus spune ca pentru viata vesnica este necesara cunostinta exacta.
M-am cam grabit cu funda tu o meritai! Multumesc pentru raspuns!
Cu multa placere, daca doresti mai vorbim, cand vrei daca nu te deranjaza.
Nu ma deranjeaza..Esti printre cei mai de treaba crestini de pe aici!
Zi-le ma te rog sa nu vorbeasca nici cu mine. tu esti atat de nestiutor si de haotic, incat aberezi si debitezi numai prostii la sectiunea religie.stai usuurel ca stapanatu satan lucreaza incet si cu acuratete.nu lasa nimc la intamplare.da tu nu te agita prea tare sa nu se rupa ceva in tine ma.tu te grabesti ca mireasa la scula da, nu gandesti ca eu de pilda sant pe aici de patru ani? si sant tot crestin ortodox si nu am botezat nici un ateu pana acum? fii bland amice, si lasa-te de prostii.pe TPU, nu ai decat o sansa.sa ajuti.nu sa dezbini.
Ce debitez ma eu?! Nu ma intereseaza de cat timp esti! Poti sa fi de 7 ani ca nu devii mai inteligent! Eu am spus ce spu crestinii ca tine ma si sa arat cat de putin credibili sunt!
Pai eu nu sant aci sa fac pe desteptul, da nici sa starnesc zazanie.si tie ma rog cine ti-a dat misiunea asta de a stabili credibilitatea crestinilor? cine esti? inchizitia? tie-ti plac doar cei ce-ti satisfac orgoliul dar cei care te critica nu? pai critica e constructiva pentru omul teligent fiindca ii da de gandit si analizat; greseste ori nu? da tu esti departe vad de teligenta.tu la fel cu nulti pe aci va tineti de; pupat piata independentei.ma nenica.asta nu ajuta pe nimenea.
Ma daca asta crezi iti spun ca mai bine nu te oboseai sa raspunzi!
Si multi spun ca nu, ca stiinta e satana si incep sa-mi povesteasca mie din basmul ala numit apocalipsa, ca incep sa se adevereasca prezicerile lalala.
[Ca sa nu mai vorbim de "semnul fiarei" si 666 ]
Nu! Popa am dat niste exemple in intrebare in care crestinii au spus cele mai ilogice lucruri care le-am vazut!
*** Citate biblice *** Ioan cap.8
31 Isus le-a mai zis iudeilor care îl crezuseră: „Dacă rămâneţi în cuvântul meu, sunteţi într-adevăr discipolii mei. 32 Veţi cunoaşte adevărul şi adevărul vă va elibera".
Poti sa aduci cate argumente vrei. Eu le ascult. Daca aduci argumente stiintifice ex: big-bang, teoria evolutiei. Le cunosc, le sustin, le consider adevarate.
''Adica unii crestini au aujuns sa debiteze ca Yahwe se traduce in romana Isus! Altii spun ca tatal lui Isus a fost Tiberius! Altii spun ca Isus este creatorul! Iar altii spun ca Isus, Dumnezeu si Sfantul Duh formeaza o singura entitate combinate si mixate, iar unii sunt de parere ca acestia sunt aceeasi entitate!''
Daca acestia nu cunosc deloc ce inseamna religia crestin-ortodoxa, ce sa le faci? fiecare cu convingerile lor. Stai linistit nu incep sa ''debitez'' acum...
Dar eu nu-nțeleg nimic.
Eu iti pot demonstra foarte simplu si logic si chiar stintific ca biblia are dreptate si ca teoria evolutionismului conform careia :,, Acum 10 miliarde de ani din nimic a aparut big bangul care ne-a creat...,, iar ca pamantul nu are 4, 5 miliarde de ani. De fapt in 1969 se credea ca pamantul are 3 miliarde si ceva, in 1800 si ceva se credea ca are 1 miliard deci e foarte tare stinta asta, aparem din nimic, peste noapte pamantul are 4, 5 miliarde vechime, iar toti ne tragem dintr-o supa.
Nu m-am referit la ce te referi tu!
Ba da dar si asta e o,, ramura,, la ce ai vrut sa zici, nu doar crestinii nu mai stiu ce sustin sau cu ce argumente sa mai vina, ti-am aratat ca si oamenii de stinta se invart in propiile minciuni. Sa ajuns la ceasta catogrie o mare cerata.
Ai dreptate! Sunt de acord cu tine!
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: