In '72 am terminat generala si in '80 celelalte studii, spui ca tatal tau e destept, n-am motive sa nu cred, insa tu cui dracu' semeni asa incurcata la minte de bati campii in toate directiile. Vorbesti mult, prost si fara rost.
Doamne fereste sa cercetezi. nu cumva sa pacatuiesti...accepta asa sa-ti bage pe gat orice ****, si tu sa mai spui ca e gustos. indoctrinati cu prostie cronica frate...cred ca faza aia cu "nu cerceta" e pentru idiotii congenitali, nu pentru mine. eu am trecut prin destule ca sa stiu ce e mai bine pentru eu (limba romana e grea)
Danutza e troll sau mi se pare mie? E prea de tot. Nici macar 'Enter' nu-i merge pe tastatura.
Stimate coleg din cite vad nici tu nu te poti lauda cu inteligenta ta si eu nu am zis nimic, deci te rog nu este frumos din partea ta sa vorbesti urit, te rog sa folosesti cei 7 ani de acasa "
WAW, cat de tare! a venit danuta sa ne traga de urechi. Mai, cum ne mustra ea pe fiecare, bineinteles, cu voia domnului Ea, care, ca un bun crestin si iubitor de oameni se comporta ca un Bruce Lee internaut, propavaduind slava lui dumnezeu si sanctionand orice alta parere care este diferita de a ei, aceasta find de altfel o dovada a tolerantei crestine.
„"Nu putrezesc, miros foarte frumos şi fac minuni", sună ghicitoarea cu care profesorul de religie îşi stimulează elevul de clasa a III-a." Epic!
Unde incep ghilimelele? si unde se termina? si mai ales, ce am zis "urit"?
Taci din gura. Scoti atatea aberatii... si daca vrei argumentare, reciteste-ti raspunsurile.
Ok. Citește biblia și o să găsești. În special din Timotei, chiar și Geneză, nu-mi mai amintesc exact versetele; din care se denotă foarte clar că femeia n-are dreptul la discursuri publice. De asemenea, nu de la puțini creștini am auzit citatul dat și de @Adi73 "Femeia să fie supusă bărbatului și acesta să o iubească cum a iubit Iisus biserica" - nu mulțumesc. În plus, de ce femeia nu are voie în altar? Dar pe muntele Athos?
Ia uite peste cine dam lupul imbracat in blana de miel, o sa dau si eu un inteligent
Pe mine nu ma surprinde doar traim intr-o lume de idioti in care daca ai curajul sa crezi in tine si sa fi liber in gandire esti privit negativ de marea majoritate a societatii, dar daca te inchini la pereti esti considerat "o valoare".
Stiu ca nu are legatura cu intrebarea dar numele si poza ta de profil sunt geniale.Trebuia sa o spun.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
frato întreabă: