Stiu eu ca am citit o parte din biblie! Deci satan l-a dus pe Iisus sus pe un deal cred,nu stiu,undeva sus si i-a zis ca tot ce vede,toate imparatiile,toate bogatiile i le va da lui.Dar Iisus nu a acceptat si a zis pleca de aici satan!
Invatatura este ca satan ne poate oferi tot pe lumea asta, bani, faima, fericire, etc. dar sufletul nostru ii va apartine lui si nu vom fi mantuiti.
Asta e nu!?
Concluzia o s-o tragem in momentul in care evanghelistii Noului Testament se vor pune de acord asupra celei de-a doua ispite a lui Isus.
Daca Iisus s-ar fi aruncat de pe templu, si-ar fi pus la indoiala credinta, si ar fi facut voia respectivului dandu-i satisfactie.ori satan este indoielnic, Iisus nu.nu avea de ce sa-i demonstreze ca nu va pati nimic, ci avea nevoie ca acesta sa creada, fiindca credinta este totul.satan,crede si se infioara, dar nu se supune regulilor de aia este lasat sa se distruga singur.in timp.
Da, am citit carticica aia, alta nu este? Ce simpla e religia, crestinismul mai mult, decat sa gandeasca oamenii de ce x face sau zice un lucru rau, da vina pe diavol si gata, am fost orbi s-acum vedem, ce cul noi estem. \m/
Uitasem de concluzie. Oamenii sunt prea lenesi sa gandeasca, cei nelenesi sunt prea fricosi, multumiri nenelui Pascal pentru incurajare.
Cate clase ai facut bre, ce exprimare?
----- -
Doar cateva.
Aaaa ce naspa, eu credeam ca o sa cuceresti lumea cu mintea ta. Asa o sa ramai in umbra fara sa schimbi nimic. O sa ne lasi pe noi crestinii sa murim incuiati la minte si prosti, nu o sa ne inveti sa gandim si noi ca omenii normali
Pacat, ma si vedeam cel mai mare ateu cu o minte stralucita salvat de Geniala Madalina
Pai eu vreau de ex sa te verific pe tine. Nu prea am cum sa fac asta, tot ce pot e sa accesez contul de aici. Apoi stiu ca m-ai mintit ca nu ai facebook, nu mai are rost sa negi. Nu pot sa te verific deci logic dupa ce ai zis tu ar fi sa nu te cred tot ce imi zici.
Ei lasa, musafirii mei sunt bine veniti,. Este important ca sa+si gaseasca puncte comune, si yiditoare. De obicei, cei ce se lasa instruiti cu umilinta, de invatatura lui Dumneyeu, se bucura, si se aleg cu ceva important. Ar fi bine si pentru voi, si pentru cei ce intra pe pragul Bibliei, s+o deschida, si s+o accepte, caci mesajul ei, inseamna viata.
Nu Mada, nu stiu de ce dar eu nu pot primii mesaje aici, au mai incercat si altii
. Dar nu inseamna ca trebuie sa renuntam, uite stiu ca te temi sa iti lasi aici datele, dar eu nu :D
https://www.facebook.com/crystyanbaros.cryssty Trimite cerere :D
MESIA, Hristos – Fiul lui Dumnezeu este DIN VEŞNICIE:
Miheia 5, 1: „Şi tu, Betleeme Efrata, deşi eşti mic între miile lui Iuda, din tine va ieşi Stăpânitor peste Israel, iar OBÂRŞIA LUI ESTE DINTRU ÎNCEPUT, DIN ZILELE VEŞNICIEI."
Profetul Isaia Îl numeste pe "Yahve" pe Mesia (pe Mântuitorul Hristos): "Dumnezeu-Tare, Domn al pacii, PĂRINTE AL VEACULUI ce va sa vina’’...
Evrei 1, 2. În zilele acestea mai de pe urmă ne-a grăit nouă prin Fiul, pe Care L-a pus moştenitor a toate şi PRIN CARE A FĂCUT ŞI VEACURILE...
Cum ar fi putut vreodata Satan sa-l corupa pe Isus, fiul lui Dumnezeu, care era de fapt acelasi cu Dumnezeu? Satan sa-l corupa pe d-zeu? Sigur.
Era de aceeasi natura, adica fiinta spirituala, dar, nu aceeasi persoana. Aveau acelasi scop, dar fiul era si este supus tatalui. Tatal este un Dumnezeu Atotputernic, pe cand FFffiul este supus si un dumnezeu puternic. Tatal este etern, nu are inceput si sfarsit, Fiul a fost creat, are inceput, acum este nemuritor,; Fiul depune marturie despre tatal, ca tatal este mai mare decat el. Daca vrei citeste urmatoarele versete biblice. Proverbele 8:22-30;, Ioan i-14; Ioan 3:16; Ioan 17:3;
Mantuitorul nu poate fi corupt de nici o rasplata ori cat de mare ar fi ea.Din pacate nu se intampla astfel si cu oamenii.Azi a-m face orice pentru niste bani, ne-am vinde si sufletul la necurat.
crooxel întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: