Anticrristul este acela care va nega ca Isus Hristos este Domnul, va scoate multe hule la adresa lui Isus.
Mai colinzi de revelion?
Da.Primesti cu uratul?
Da desigur ca primesc vi?
Te deranjez sa stiu?
Nu,dar ma pregatesc pentru Biserica.
Azi?
Este bine sa fim in casa Domnului la cumpana dintre ani.Eu acolo ma simt cel mai bine.La multi ani!
Pai cum sa fie ma Satana ateu? Adica el nu crede ca el exista?
btw: tare gluma cu gramatica
Anticristul va veni cu solutii economice, dar pe langa asa zisele solutii, el va cere si inchinarea.Si cei care i se vor inchina, isi vor vinde sufletul pentru vesnicie.
Ştim că el este subconstientul nostru. El este cel care spune unora dintre noi ca totul este o energie compresata printr-o vibratie lenta. Iar noi cu totii suntem conectati la un singur şi unic conştient care experimenteaza absolut totul in paralel. si care mai spune că nu exista moarte.iar viaţă este un vis in care noi suntem o imaginatie a noastră!
Se spune ca Anticrist va veni pe pamant inainte de sfarsitul lumii. Este ceva gen "Iisus satanist" (nu suna prea bine dar nu stiu cum sa zic altfel). Va creea o noua religie si multi oameni i se vor alatura. Va fi un test de la Dumnezeu. Iisus il va alunga, lumea pe care o stim va disparea si va incepe Judecata de Apoi.
Cam asta stiu eu, sper ca te-am ajutat.
anonim_4396 întreabă: