| romanita44 a întrebat:

Ce stiti despre comportamentul yoghinilor? sunt ciudati? antisociali? vorbesc serios si fara discriminare.ma vad cu un tip dragut, istet dar care simt ca imi ascunde lucruri.din diverse discutii, am ramas cu impresia ca este yoghin dar ca vrea sa imi ascunda acest lucru. faza este ca dispare cu zilele, nu imi spune unde se duce si cu cine, mi-a spus ca vrea sa invete tibetana si sanscrita.este foarte subtil cand imi mai poveste pe unde a fost, nu povesteste nimic concret, doar mai scapa cate o chestie.in pat, de asemenea, isi doreste niste chestii mai ciudate, dar ma intreaba subtil, in gluma fara sa fie insistent.are un mod ciudat de a fi, de a gandi, fara sa fie in niciun caz neplacut.problema este ca imi scapa multe lucruri despre felul lui de a fi pentru ca simt ca parca se ascunde, este foarte cameleonic.revenind la intrebare, ati avut relatii cu yoghini fara ca voi sa practicati acest sport sau religie sau mod de viata? la ce sa ma astept?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Nu ştiu să-ţi spun prea multe. Am cunoscut un singur tip care practica Yoga şi era adeptul aceste filosofii (era un străin venit de la mii de kilometri în România, cu un rucsac imens în spate, voinţă şi optimism, doar pentru o tabără de Yoga) şi mi s-a părut un om extraordinar, de o bunătate, puritate, înţelepciune şi claritate în gândire ieşite din comun. Parcă avea o minte de filosof de 80 de ani într-un corp de puşti şi efectiv simţeai cum emana calm şi energia pozitivă.
Iar când veni vorba de religie, mi-a spus că religia lui este iubire (citindu-mi oarecum gândurile).
Mi-a lăsat impresia că la ei totul este bazar pe libertate şi iubire şi aducea foarte mult a mireasmă de budism. Mi-a trezit respect şi admiraţie.
Cam atâtea aş putea să-ţi spun.

Mai multe poţi afla de aici:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Yoga

...
Poate problema iubitului tău e una de natură personală. Încearcă să discuţi cu el, să-i arăţi că eşti deschisă la nou, la necunoscut şi nu ai de gând să-l judeci sau să-i trădezi încrederea.

14 răspunsuri:
| mishu22 a răspuns:

Nu ar trebui sa iti faci griji! yoghini au ajuns la o normalitate pe care noi nu o intelegem! daca ai incredere in relatia voastra ar trebui sa il intrebi direct! Orcum daca e yohin inseamna ca esti norocoasa!

| romanita44 explică (pentru mishu22):

Nu ma pot simti norocoasa pentru ca se ascunde de mine.refuza sa vorbeasca cu mine despre asta asa ca nu prea am ce sa intreb pentru ca tace.imi este teama ca face sex cu mai multe fete, yoghinii fiind destul de libertini din ce am mai citit si eu.nu il judec ci doar imi pun intrebari la care nu pot primi raspuns.in acest moment este plecat de vineri si nu mai stiu nimic de el.cat timp este cu acel grup de prieteni, este de negasit.ma intreb si eu, ce viitor are relatia noastra? eu marti plec cu prietenele mele la mare, el nu poate fiindca are niste treburi.

| mishu22 a răspuns (pentru romanita44):

Daca e yoghin asta nu inseamna k te inseala! el are nevoie de spatiu pentru asi gasi linistea interioara! incearca sa il intelegi, yoga nu este un cult e un stil de viata! tear ajuta mult daca ai afla ce fel de yoga practica!
uite aici citeva tipuri poate te ajuta cu ceva! http://www.andreearaicu.ro/sanatate/trup-si-suflet/meditatie/tipuri-de-yoga

Tu vorbesti despre yoga sport, exercitii de relaxare etc.el cred ca practica yoga ca si religie.el invata acum limbile sanscrita si tibetana.toata viata lui se invarte in jurul acestui lucru.eu nu am acces la prietenii lui pentru ca spune el ca nu prea ar fi puncte comune de discutii, cand pleaca in vacante pleaca doar cu acest grup, pleaca pentru a imbina vacanta cu meditatiile, aleg locuri mai retrase etc.este ceea ce deduc eu din ceea ce mai scapa atunci cand vorbim diverse.nu vorbesc de yoga ca sport.tot ce face el este in relatie cu yoga.cateodata simt ca ma manipuleaza, parca sunt un mic obiect de studiu pentru el.simt ca si in pat face exercitii cu mine.sunt multe, foarte lucruri care imi scapa in ceea ce il priveste.din pacate, eu am decis sa ma indepartez de el.eu vreau normalitatate.

Problema este ca pune bariere.ca nici nu ma lasa sa il cunosc.insa daca vreau sa il parasesc, vine dupa mine. dupa impacare, totulse reia.este ca un sablon, ca un cerc in care ne invartim, fara sa doreasca sa schimbe ceva in atitudine si comportament.

| Mikhtarian a răspuns:

Nu,nu am avut relatii cu o yoghina?!?
Dar, am cercetat putin despre aceasta religie, si se pare ca ei ajung cu gandul in tot felul de parti..in alte lumi ceva gen.
Probabil ca asta nu ine de religie, ci de tip insusi.
Yoghinii sunt oameni care mediteaza, nu care ..nu au voie sa faca aia, nu au voie sa faca aia.
Yoghinismul se trage din budism.

| romanita44 explică (pentru NOname):

Esti singura care te-ai apropiat de ceea ce as dori sa aflu.probabil ca problema lui este una de natura personala.nu ii inteleg aceste disparitii si reveniri ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.nu inteleg ce face in toate aceste zile si de ce tace cu indarjire.cand revine, iti impune fara cuvinte de a lua lucrurile asa cum sunt.eu sunt ca o sticla complet transparenta in fata lui..insa el are zone mate pe care le pastreaza cu strasnicie.este o lipsa de incredere din partea lui sau o detasare fata de relatia noastra sau poate ca e sunt doar o fata oarecare pentru el si atat.simt ca nu doreste sa avem o relatie in adevaratul sens al cuvantului si aceasta impunere imi creeaza un disconfort teribil.pana la urma ce sunt eu pentru el?

NOname
| NOname a răspuns (pentru romanita44):

Nu afli decât dacă îl întrebi.
Sau poate el percepe altfel o relaţie şi altfel simte ataşamentul şi afecţiunea, are alte nevoi... Întreabă-l, când prinzi un moment potrivit.

Stii, chestia asta cu religia lui este iubirea este cam utopic...si este greu sa o simti pe pielea ta.e frumos sa o auzi din partea unui amic si nu prea des.probabil ca iar am gresit iubitul ales ))

L-am intrebat.mi-aspus ca poate nu suntem compatibili, ca nu se poate deschide in fata mea.insa dupa cestam despartiti o saptamana, ma cauta.chestia asta ma deruteaza. sper ca de data asta sa nu ma mai intorc la el.

Probabil ca simte altfel, ca are alte nevoi. daca insa nu ma lasa sa il cunoscnici eu nu ii pot intelege nevoile. cert este ca pasiunile si hobbyurile noastre sunt diferite.cred ca asta e un pod rupt pe care nu stiu cum sa il dreg.insa cred ca numai eu imi doresc sa gasesc puncte comune. daca ar gandi si el ca mine pentru a afla puncte comune, trepte de incredere..probabil ca acum nu te-as mai intreba pe tine ci as fi cu el

NOname
| NOname a răspuns (pentru romanita44):

Da, probabil nu sunteţi tocmai compatibili.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce vrei de la e;, de la o relatie. nu iti spune prea multe ca sa nu te indeparteze. avand religii diferite implica mentalitati diferite, de aceea evita subiectul ca nu aveti divergente dintr-o nimica toata. a fi yogin nu inseamna a fi improtiva lui dumnezeu, natura ypginului este compasiunea si iubirea neconditionata pentru creatia lui dumnezeu.

| romanita44 explică (pentru anonim_4396):

Recunosc ca nu m-am gandit la acest lucru, la faptul ca evita subiectul pentru a nu ma indeparta. poate ca ai dreptate.este totusi complicat de acceptat ca toate vacantele si le face DOAR cu grupul lui de yoghini.stiu ca nu studiaza in acea celebra scoala de yoga, ei studiaza budhism sau hinduism.insa ma indeamna sa nu ma atasez prea mult de el pentru ca risc sa ma atasez de cineva care nu pune un mare accent pe stabilitate si responsabilitati.asa ca de maine plec in vama cu prietenele mele si amsa incerc sa imi limpezesc gandurile.la intoarcere voi lua o decizie.