| Lauraaxx a întrebat:

Ce stiti despre penticostali?

Răspuns Câştigător
46 răspunsuri:
| Bia_8599 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma bucur ca ti-ai repetat asta in gandul tau, si inca ai mai si scris-o sa nu uiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Bia_8599):

Te pot intreba ceva

Te intreb eu, ai ascultat melodiile?

anonim_4396

Isi raspund mai tarziu daca sotul tau era ateu l-ai mai vrea?

Dumnezeu uraste despartirea in casatorie, fie ca e unul ateu si unul crestin. Si un crestin nu ar trebui sa se desparta de sotul/sotia necrestin/a numai daca chiar vrea cel necrestin.
Dar Dumnezeu asculta rugaciunile credinciosului cu privire la sotul/sotia necredincioasa, cunosc destule cazuri.

anonim_4396

Nu am ascultat cantecele tale sincer nu castig nimic din ele daca mi-ar aduce 5 centi as da clik

anonim_4396

Bianca de ce sunt obligat sa cred in dumnezeu asta nu inteleg? inca ceva daca ma insor cu o pocaita de ce trebuie sa ma convertesc la secta aia?

Iti aduce mult mai mult decat 5 centi daca il primesti pe Isus in inima ta. Pace, bucurie, iubire, speranta, viata implinita. Ai toate acestea? Nu imi raspunde mie, spune-ti tie. Daca ai cunoaste macar o farama din bucuriile cu Dumnezeu. Incearca, nu pierzi nimic.

anonim_4396

Rasounde la intrebarea Bianca de ce sunt obligat sa cred in dumnezeu asta nu inteleg? inca ceva daca ma insor cu o pocaita de ce trebuie sa ma convertesc la secta aia?

Nu esti obligat. E spre binele tau, spre fericirea ta...
Tu crezi ca eu m-am pocait obligata? Sau altii? Nu, am ales viata cu Dumnezeu.
De ce te-ai casatori cu o pocaita daca nu esti pocait?
O pocaita adevarata nu s-ar casatori cu cineva care nu are aceleasi principii ca ale ei.

anonim_4396

Cu banii rezolvi totul cu o mie de euro ma botezeaza pastorul facem pariu

Daca chiar ar fi asa cum zici, desi nu e deloc asa, te-ai boteza degeaba oricum. Asa ca tine-ti banii.

anonim_4396

Cum s-ar schimba viata mea daca as crede? tot as munci ca un sclav 8 ore as duce o viata de rahat mai ales in Romania ultima colonie din ue intelegi da daca as castiga un milion de euro as incerca eu nu vreau viata de dupa vreau aici vreau banii multi nu vreau sa mor daca tu vrei e viata ta eu nu vreau nimic dupa si aici

anonim_4396

Intelegi tu viata conduce totul fara ei nu esti nimic mai te omori fara banii doar orbi nu vad asta nu vreau sa ma rog pentru viata vitoare vreau in viata asta sa am ce vreau sa mor linistit si in plus nimeni nu s-a intors de dincolo

Dumnezeu iti va purta de grija. El stie ca avem nevoie de bani. Si daca te rogi lui Dumnezeu, El iti poate da un loc mai bun de munca.
Dar viata e mai mult decat banii. Tu crezi ca cei bogati si fara Dumnezeu sunt fericiti? nu...

| SM_9305 a răspuns:

Sunt penticostal si e adevarat asta i cred ca sunt mantuiti prin Jertfa Domnului Isus pun accentul pe nasterea din nou,au aceeasi baza fundamentala ca si ortodocsii,cred in Dumnezeu -Tatal, Dumnezeu-Fiul, si Dumnezeu Duhul Sfant.Cred in darurile Duhului Sfant.Ei se straduiesc sa traiasca dupa principiile lui Dumnezeu.