Nu am nimic cu nimeni dar religia carismatica mi se pare partea mai slaba de la penticostali, nefiind toti adepti ai acestei,, secte,, pana la urma...
Ideea e ca ei au uimit sau chiar speriat lumea datorita, nu a ceea in ce credeau ei, ci a modurilor in care isi dovedea credinta... prin diverse obiceiuri nemaintalnite pana atunci... si, desi prefer sa nu ma implic personal, obiceiurile destul de ciudate
desigur e doar o opinie + ca eu am stat mai mult pe langa cealalta ramura a penticostalilor, cei ce se mainifesta foarte mult prin intermediul muzicii si a cantecelor religioase dar nu genul de cantece clasice intalnite la ortodocsi ci unele mult mai dinamice... dar deja ma avant de la subiect...
Te-ai prins tu ce am vrut sa spun
Carismaticii sunt o sleahta de scelerati, ceea ce nu e de mirare, gandindu-ne ca sunt o factiune rupta de penticostali de vreo 50 de ani.Mi se par extrem de habotnici si au un orizont limitat, mai ales ca ei sunt cei ce o ard cel mai intens cu vindecarile ca prin minune, duhuri sfante si predici idioate.Contra,pentru ca sunt contra a tot ce tine de religie, implicit, de prosteala in masa.
kaynmaincallme întreabă: