| Wihox a întrebat:

Ce stiti voi despre franco -masonerie? Credeti ca ei conduc lumea din umbra? Credeti ca religia pracitcata in biserici este controlata de ei? Credeti ca tot ce se intampla in lume este planuit de ei si ca cei care nu li se supun ca Michael Jackson, Martin Luther King, John Kennedy sunt omorati?

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu cred ca cei care au banii controleaza lumea si o manipuleaza desigur religios,fianciar etc practic ei au ca scop spalarea pe creier sub orice forma fie ea religioasa, tv,presa,politica, banii, nu degeaba religia e asa apreciata, promovata pe ascuns de ce? un popor care se comporta ca o oaie nu este un pericol pentru lupii batrani, in Romania biserica controleaza lumea cum poate atatea secte care promoveaza asa zis pace adica sa stai sa nu faci nimic ca ai o a doua viata acolo sus, religia crestina te indeamna spre a fi sclav prost, manipulat si fara chef de viata, John Kennedy cred ca a fost omorat tot de asa zisi teroristi inventati de ei, de restul nu comentez cine stie nu ma pronunt adevarul e ca traim o manipulare continua asta e clar vezi atatea documentare, vezi in jurul tau ce naiba suntem toti nebuni care vedem asta?

| M25M a răspuns:

Momentan in prezentul nostru, corporatiile puternice conduc lumea( petroliere, bancare, fabricante de armament si farmceutice printre cele mai de seama). In lumea noastra de azi se conduce dupa principiul profitului, al banului sau al aurului negru.
Ordinul Iezuitilor, Francmasonii, Iluminati si alte societati secrete or fi existand ele si acum, or fi conducand lumea insa nu ca in evul mediu.
Probabilitatea ca aceste societati secrete sa carmuiasca acum este posibila doar daca sunt infiltrati in grupul "bogatasilor" din lume.
Martin L. King si John Kennedy au fost eliminati de Serviciile Secrete ale Americii, a fost o treba din interior cum a fost si cu "atentatele teroriste".
Despre Michael nu pot sa ma pronunt.

| reihiuke a răspuns:

Ce conteaza ce crezi, atat timp cat nu poti verifica?