Sunt oameni care nu cred in existenta supranaturalului.Nu cred in Dumnezeu, fantome, demoni, etc.N-au nici un Dumnezeu.
Pentru a scoate-n evidenta retardati care -si pun intrebari de acest gen; si daca vrei un raspuns mai pe intelesul tau, mai cauta un oligofren si ciocniti-va capetele unul altuia ca ouale de Paste, pina ce va fata unul! Blablabla; trebuia sa fie o injuratura dar cenzura!
Mai filozofule omul vroia sa stie intelesul acelui cuvant. Fata de alti psihopati care intreaba numai de metin si samp *** era o intrebare buna pentru un copil care poate nu a citit la fel de mult ca un filozof de teapa ta. Cauta-ti si tu descrierea in dex.Iti recomand ONANIST
Adevarul era ca nu putea sa caute singur pe google...numa pe TPU intrebarea a fost pusa de cel putin 10 ori
Ai dreptate si tu ce sa zic...
E noul tau cont de troll Jasser, de ai sarit ca ars? Eu, in locul tau nu as judeca, in special atunci cind, nu cu mult timp in urma m-ai jignit, recunosc, intr-o forma mai "subtila"?! Eu, spre deosebire de tine sint ateu si nu impartasesc citusi de putin invatura cu " celalalt obraz" ci, mai degraba : da-i omului ce merita! Ar trebui sa sari asa si atunci cind cineva iti cere un raspuns mai complicat si nu sa stai ascuns cu saptaminile!
Exact la ce ma asteptam! Ce secta zici ca practici? Nu cred ca esti altceva, decit un "mormint zugravit " si nimic mai mult; sint cuvintele tale si sa stii ca ai avut dreptate! Nu esti doar un dobitoc din turma pastorita de un zeu imaginar ci ai devenit si patetic! Blimba-ti cunostintele la alta "biserica", ca aici n-ai loc de atitia "predicatori"!
Asta trebuia sa faci de la bun inceput, sa nu te cobori in lumea noastra! Tu faci parte dintr-o secta in care speri sa ajungi egalul unui zeu. Iti urez succes!
kaynmaincallme întreabă: