Chestia aia cand iei 10 intr-un examen fara sa fi invatat nimic. Oh, da...asta-i minune.
Chiar si 5-6 e ok, dar asta-i un fel de semiminune.
Cred ca nu trebuie sa fii neaparat lepros si sa te vindeci ca sa intelegi ce este o minune.
Minunile îl poți asocia cu norocul. Dacă printr-o minune devii bogat atunci ai tot ce vrei.
Multumesc!
hello. how are u?
Obosit dar viu...
Ma mir ca au inceput sa revina userii vechi
Minune = Fenomen ieșit din comun, surprinzător, atribuit divinității sau altor forțe supranaturale.
sursa: DEX
https://dexonline.ro/definitie/minune
Ce raspuns fain fara prostii.
Da am fost student la teologie cativa ani.il cunosc si pe sefu Daniel, am baut cu el si am vorbit mai multe.vor sa ma faca episcop de Bucuresti.crede-ma ca nu mint. daca ai vreo nelamurire da-mi mesaj privat si poate ne intalnim la o spovedanie.
Mor
la spovedanie?
vezi ca nu raman insarcinataaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nu ramai sunt atent!
Sa fi!
Sa nu le spui la parinti!
Doamne,eu nu le spun nimic!
Bine! ne intalnim si noi de cateva ori ca-mi place si mie de tine, dar in secret.sa nu afle ca primesc condamnare.
Incerc sa nu afle! Poate maine ne intalnim!
Iti scriu in privat adresa unde sa vii.mergem intr-o padure din apropiere.
Mor! hai, scrie ***!
GATA.daca ne prinde ursul sau lupii.ne punem pantalonii repede la loc si o luam la fuga ca astia ne omoara.
Da! hai ca mor!
ce ma fac? doamne...
Nu mori.ne cataram pe o creanga, gasim noi cv
Da!
dar eu nu pot sa urc pe creanga!
Te iau eu, de par, de gat, de maini.si tot te scap
Mor!
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ceva ce depaseste normalul din prezent. Era o minune acum 1000 de ani sa vezi o persoana aflata la sute de km departare pe un ecran, sa o si auzi si sa porti o conversatie cu ea. Acum e ceva normal. Bun, depinde cum vezi lucrurile. Unii se bucura de viata si fiecare clipa (asa spun ei) o savureaza, fiecare zi considerand-o o minune. Apoi, intamplarile rare si unice sunt considerate minuni. Si ceea ce nu poate face omul si numai Dumnezeu este tot o minune.
Minunea este atunci cand se intampla un lucru neasteptat si te bucuri nespus
Minune = Fenomen ieșit din comun, surprinzător, atribuit divinității sau altor forțe supranaturale.
sursa: DEX
https://dexonline.ro/definitie/minune
Explicatia celor ignoranti ce refuza sa investigheze un fenomen ce a avut sanse mici sa se realizeze.
Minunile sunt lucruri fantastice, pe care nu le crezi posibile.de aceea, sfinții fac lucruri deosebite de cele posibile pentru un om:minuni