| AvalohAlyn a întrebat:

Ce tine loc de spovedanie și Sf. Împărtășanie adica daca nu pot sa mă duc acum din cauza pandemiei,restricțiilor și probabil nici în zilele următoare cum pot sa mă impac cu Dumnezeu că îmi curatesc sufletul și să fie Domnul Hristos în inima mea adica Dumnezeu să îmi dea zile in continuare și să mă scrie in cartea Vieții, să mă mântuiesc in caz de mor desu nu m-am spovedit și împărtășit din 2013. Iar aghiasmă ai mei nu mă lăsa să iau că cică pot lua covid când mă duc să iau aghiasmă in sticle sau pentru că mulți pun mana pe robinet și apoi eu pun le sticla și exista risc. Există vreo soluție ca Dumnezeu să mă ierte și să vina in viața mea și în inima mea și fără spovedanie și împărtășanie? Din 2013 nu m-am spovedit și împărtășit și făcut-o cred de vreo 4-5 ori în toata viata..am sanse să îmi salvez sufletul? Cum? Cel mai mult mă interesează sănătatea și să trăiesc și dacă mor da mă duc totuși într-o lume mai buna dar vreau din suflet să trăiesc

4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Daca te "nasti din nou" nu mai ai voie niciodata la spovedanie.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Eu nu m-am spovedit in viață mea. Eu îmi mărturisesc păcatele lui Dumnezeu in rugăciune, in ascuns si singurul care poate ierta este Dumnezeu nu omul. Biblia spune: "blestemat este oricine se încrede in om, intr-un muritor."

| marinaru777 a răspuns:

Sa nu cadem in extremism toate sunt trecatoare si trece si restrictia si poti merge la duhovnic iar cand nu putem ajunge la biserica sa incercam sa nu mai adaugam pacate.

| Cosimo11 a răspuns:

Pai eu m-am spovedit si impartasit acum 2 saptamani.Nu da vina pe restrictii.Te poti duce linistit.Probabil este mai greu deoarece te apasa pacatele din toti acesti ani in care nu te ai spovedit.Fa ti curaj si go.