Si motanul lu bunicu se duce sa se calugareasca pe legea lui motaneasca, Apoi vine imbracat auster in ograda cu un zurgalau de git si incepe sa propovaduiasca iubirea intre animale si ca sa dea ex ia si doua boturi de iarba si le mesteca de ii trozneau falcile. Soaricii il cred si zic hai sa ne dam sarutul impacarii ii lua motanul si ii pupa dar ii si minca.O rup soaricii de fuga si zic fluierind a paguba "ce se naste din pisica tot pe noi ne maninca'
Copilas,tu intai trebuie sa devii om, apoi mai vedem cat te intereseaza de fapt religiile.
Tu nu ai ce face, asa-i?
Pai sa iti gasesti o ocupatie mai "normala"ca sa zic asa, decat sa pui intrebari stupide pe TPU.Cine stie cati ani ai!Haide bebitza, du-te si joaca-te cu masinutele, nu mai umple site-ul cu idiotenii!
Frecventeaza oameni care sunt pocaiti, du-te la adunare si vb cu oameni de acol.de obicei primesc cu bratele deschise pe unul nou.
Sper sa gasesti ceea ce cauti
Sa devii pocait este tot una cu "a te pocai".Sa te pocaiesti este forte greu. Multa lume crede ca daca "devii pocait" inseamna sa schimbi religia; este foarte gresit! Sa devii pocait inseamna sa te apropii de Dumnezeu atat de mult cum au facut-o toti sfintii, adica sa devii sfant; de aceea este foarte greu sa ajungi pe calea cea dreapta.
Acum eu cred ca ai vrut prin intrebarea ta sa ne spui cum sa iti schimbi religia, eu te sfatui sa nu schimbi religia daca esti crestin ortodox ci sa incerci sa te pocaiesti(sa te apropii de Dumnezeu).
Nu stiu care este motivul de care tu vrei sa iti schimbi religia.Persoanele care sunt din religia crestin ortodoxa si doresc sa se converteasca la alta religie nu o fac din suflet,ci pentru un motiv anume,de exempulu:se duc la o alta religie ca sa primeasca bani,un serviciu,sau din lasitate (fug de ortodoxism ca este prea greu sa respecte regulile bisericesti cum ar fi sa tina post,sa faca rugaciune, sa renunte la poftele trupesti; asta numai pentru a se pocai).Eu iti recomand sa ramai la religia ortodoxa chair daca este greu sa te duci pe calea pocaintei asa cum spune ortodoxismul.
Daca tu crezi ca religia ortodoxa este gresita fata de religia la care tu vrei sa te duci, atunci de ce minunile se petrec numai in ortodoxism? oare de ce stiinta nu poate sa explice minunile ortodoxismului?
RAY întreabă: