| Jameson a întrebat:

Ce trebuie sa faci pentru a ajunge in rai?

23 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Pocaiti-va si credeti in Evanghelie!

| Allrc24 a răspuns:

Credinta nestramutata in Domnul Iisus Hristos, credinta ca El este Fiul lui Dumnezeu care a fost trimis de Tatal sa se umileasca pe pamant sa sufere si mai apoi sa moara pentru noi pacatosii pe cruce in vazul tuturor in chinuri oribile.ca oricine vrea sa inceapa o viata noua sa creada in El.Prin El ajung in rai.nimeni nu te poate mantui.doar credinta in Iisus. poti face tu cate fapte bune vrei.tot nu faci nimic.noi nu sutnem vrednici.doar din mila Domnului ne putem mantui. daca nu ne mantuim e vina noastra, nu alui Dumnezeu.conditia e simpla.credinta ni IIsus.
"Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine"

| morningstar a răspuns:

Sa crezi ca Domnul Isus este Fiul lui Dumnezeu si ca El a murit pe cruce pentru pacatele tale, sa Il accepti ca Domn si Mantuitor in viata ta, sa incerci sa traiesti tot timpul asa cum El ne-a aratat ca trebuie sa traim atunci cand a fost pe Pamant, sa ai o relatie personala cu El, sa te botezi ca dovada a credintei tale si sa Il astepti sa vina din nou traind astfel.
Nu faptele mantuiesc, pentru faptele bune vom fi rasplatiti daca vom fi mantuiti, Biblia cere doar credinta.

| DomineRex a răspuns:

Stii care e partea amuzanta aici? ca nimeni nu ti-a spus adevarul biblic laughing ce mai crestini, ipocrizie scrie pe fruntile voastre.

| Allrc24 a răspuns (pentru DomineRex):

"Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine" credinta in Iisus.

ce spuneai nimeni nu a spus adevarul biblic? vai de capul tau ateule...

| morningstar a răspuns (pentru DomineRex):

Inseamna ca nu ai citit toate raspunsurile. Daca ai fii un adevarat crestin, nu ai arata cu degetul spre altii numindu-i ipocriti, atata timp cat nici tu nu esti perfect. Spune-ne tu 'adevarul biblic' atunci, chiar vreau sa stiu ce altceva spune Biblia ta.

| Anonymus314 a răspuns:

Sa respecti cele 10 porunci ale Decalogului.

| Danyelusha a răspuns:

Buna!
Ca sa ajungi in Rai, trebuie in primul si in primul rand sa crezi in Dumnezeu si in Isus Christos. Apoi sa implinesti cele 10 porunci :
1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
3. Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
4. Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.
5. Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
6. Sa nu ucizi.
7. Sa nu fii desfranat.
8. Sa nu furi.
9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.

Si trebuie sa citesti Biblia. Iti sugerez sa incepi prima data cu Noul Testament.
Dumnezeu ne iarta, ne iubeste si ne primeste pe toti si asa cum scrie si in Biblie iti spun si eu : "Pocaiti-va caci venirea Domnului e aproape!"
Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

| BRG a răspuns:

Trebuie să mergi în Italia, doar de acolo poți ajunge, dar doar în televiziunea rai. Rai uno, Rai due.

| Garnet a răspuns:

Trebuie sa fi pur...cica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Implineste ce spune Sfanta Scriptura! Numai ai grija sa o citesti si sa o intelegi asa cum trebuie altfel nu poti sa o implinesti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa faci fapte!
Poti incepe prin a'mi da mie funda xD
laughing Glm.Presupun ca omul care nu are prea multe pacate.sau chiar daca are incearca sa le indrepte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa respecti cele 10 porunci

| coosmin24 a răspuns:

Du-te la biserica si ai sa vezi!

| diamar a răspuns:

Trebuie sa fii credincios, sa nu faci pacate.

| Bonotralalala a răspuns:

De ce ne intrebi pe noi, astia, "pamantenii"? ca doar nu am fost noi in rai si am auzit regulile pentru a putea intra acolo...

| ღRαmøOoღ a răspuns:

Pur si simplu happy Sa faci doar fapte bune happy Si sa fi credincios happy

| copiladolescent a răspuns:

De ce nu intrebi un preot?

| OvyCrazBoy a răspuns:

Hi TPU.Ioanmariu2011 iti voi raspunde la intrebare.
Pentru a ajunge in rai trebuie sa fi o persoana buna la suflet,sa nu fi egoist, sa te rogi mereu(dimineata, la pranz si seara) chiar si dupa masa+du-te la biserica si marturisestete

| ThePark a răspuns:

Pentru a ajunge in rai nu este usor trebuie sa duci o viata credincioasa si sa ii ajuti pe ceilalti la nevoie sa nu pacatuiesti mult sa nu injuri sa nu jignesti pe nimeni, sa mergi la biserica si sa te rogi si cel mai important sa ai credinta in Dumnezeu, o credinta pura...

| eleena a răspuns:

Sa mananci tot din farfurie, sa te culci devreme, sa-ti faci temele si sa-ti asculti parintii!
Sa fim seriosi, traieste-ti viata, doar una ai!
Depinde doar de tine, acum daca nu omori sau altceva, si esti un om bun, sigur ajungi in rai!

| maryem a răspuns:

Sa fi pur si sa faci lucruri bune!

| LucianR7 a răspuns:

Ioan in primul si in primul rand trebuie sa crezi ca exista Dumnezeu. Pe langa asta trebuie sa implinesti si anumite fapte deoarece in Sf. Scriptura zice Credinta fara fapte moarta este. Respecta cele zece porunci si nu fa rau nimanui, fa fapte de milostenie atat cat poti tu, ferestete de alcool, tigari si toate cele pieritoare de suflet. Incearca sa te mentii curat prin Sf Taina a Spovedaniei marturisindu-ti toate pacatele inaintea preotului fara sa iti fie rusine el fiind doar un "instrument " prin care tu iti marturisesti pacatele inaintea lui Dumnezeu. Incearca sa ai o vita cat mai curata. Sper ca sa-ti fie de ajutor acestea si tuturor celor care il vor citi.

Întrebări similare