Este asa cum spuneti, oamenii care cauta adevarul sunt treptat luminati spiritual, ies din intuneric spiritual studiind Biblia pentru a o intelege. Tot ceea ce prezinta Biblia este adevarat. Referindu-se la forma de inchinare, care,, nu infaptuieste vointa lui Dumnezeu ", Biblia o numeste o inchinare falsa! Ne justificata, fara miez. Daca ati citit sau ati auzit despre,, zeii olimpului, (mitologia greaca ), cat de mult au fost oamenii indusi in eroare cu acesti zei, unde sunt acum acee zei? Oamenii erau intr-o incurcatura. Asa sunt si azi. Multele forme de inchinare, care nu duc nicaieri, sunt doar o metoda folosita cu succes de catre Satan, pentru a induce oameni in eroare, nu-i lasa sa se apropie de Dumnezeu. Aceste forme false de fapt, lupta impotriva lui Dumnezeu, sunt intr-o incurcatura, tolereaza totul, si ignora vointa si scopul lui Dumnezeu. Acest manunchi de religii de fapt formeaza doar una singura pe care Biblia o numeste Babilonul cel mare. Daca doriti cititi Revelatia (Apocalipsa)17:5-; si 18:1-9.
Oamenii s-au dezgustat de ceea ce se face in biserica si de aceea nu mai merg. Apoi, Biblia vorbeste despre faptul a oamenii isi vor pierde interesul fata de lucrurile spirituale. 2Timotei3:1-5
Nu cred ca bisericele sunt goale.Mai ales la sarbatorile mari.
Problema e ca sunt tot mai multe, iar crestinii se impart unde este mai aproape de locuinta
Nu cred ca cineva va ajunge de frica la biserica, si nici treaba nu este sa-i contrang pe altii sa o faca!
La una dintre cele mai mari biserici din Ploiesti, cand se spovedea si impartasea acum erau doar cativa oameni.m-a si mirat..in nici un an nu am mai vazut asa putini.
Cine face biserici pentru credinciosi? Daca esti atent, cel mult un sfert din cladire e destinata lor, restul e de smecherie, sa ne laude strainii: http://www.realitatea.net/......98316.html
http://www.timesnewroman.ro/......autostrazi
Ceea ce doneaza intr-un an guvernul pentru catedrala natiunii (care fie vorba intre noi e totusi prea mare) se pierde INTR-O SINGURA ZI in Romania prin manevrele "baietilor destepti" care fura aceasta tara. Iar o suma mult mai mare se pierde tot ZILNIC prin ECONIMIA SUBTERANA, vreo 54 de milioane de lei zilnic numai...
Biserica are anual venituri doar de vreo 28 milioane lei, si cu toate acestea poate sa desfasoare o serie intreaga de activitati caritabile, DAR, mai poate si sa construiasca "trei biserici pe zi" cum ajung unii sa exagereze cu visceralitate netemperata, sau sa-si reconditioneze patrimoniul imens aflat in paragina (care presupune costuri enorme: intretinere, restaurare, etc...).
DAR GUVERNUL? Guvernul cu o suma DE 15.000 DE ORI MAI MARE (da, PIB-ul e de 15.000 de ori mai mare decat venitul Bisericii) cum are grija de acei saraci? (de care se ingrijoreaza o lepra suedeza- care face lobby pentru stiu eu ce papusari europeni...)
Spune-mi despre acest guvern te rog, pentru ca pe mine asta ma doare...
Faceti o greseala comuna pseudocrestinatatii autohtone. Confundati biserica cu cladirile ei. Biserica este fomata din oameni si nu din ziduri.
Pentru mine tot una. Nu numai oamenii care merg acolo pot fi asociati cu biserica ci si faptele teribile care se petrec acolo. Mai bine le dau o semnificatie moarta cum ar fi niste caramizi fara viata. Nu voi mai aprinde faclia bisericeasca in sufletul meu niciodata. Biserica este si va fi mereu ceva groaznic!
Mai termina cu veniturile de la stat, ca biserica primeste insutit sau inmiit de la oamenii prea prosti sau fricosi sa isi puna intrebari.
De cine e condus guvernul? ) De ăla care a dat intr-o zi, sau intr-o sapt cel mult, 6 milioane de lei unor biserici, 3 la numar, 2 milioane de căciulă.
"lepra suedeza" ), s-a terminat postul? Nu ma intereseaza cine e nenea, e suficient ca a pus punctul pe i si ca lumea afla ce si cum cu Romania, ai ei cetateni (care nu stiu ce sunt alea microorganisme, dar stiu ca te bate dumnezeu daca nu dai bani la biserica), si al ei guvern.
Milan fiara? E cel mult un copilas fraierit, dar extrem de amuzant, pacat ca nu ma atrag textele lui lungi ca am observat ca da copy-paste si uita ca a mai pus o data fragmentul respectiv.
Faza este ca ii e frica de danay si de altii..Ca vad ca mereu le da reply fara sa apese pe raspunde ca sa nu vada si ei Daia am zis "fiara". Si asta si pentru ca mereu va avea el ultimul cuvant
Pai Biblia cand ne spune sa ne ferim de ei nu ne indeamna la frica?
Dar daca e vreun infractor nu trebuie sa ne fie frica. Sau de Lucifer sau de draci trebuie sa ne fie frica?
Pai ambii dau copy-paste de obicei, doar ca el, fiind ortodox, e tentat sa dea si din "invataturile" "sfintilor parinti", care sunt fix 0 pentru pocaiti, si asa ramane fara argumente. Iti dai seama ca daca ai avea timp si chef sa citesti, te-ai tavali de ras, mai mult ca raspunsurile lungi se vor a fi serioase.
E normal sa fii atent la astfel de oamenii, dar nu ai de ce sa iti fie frica de ei. Apoi, daca te referi la Satan, puterea lui e limitata in comparatie cu Dumnezeu, deci nu trebuie sa avem o frica morbida.
Nu,ci la faptul de a fi prevazator, pentru ca sa iti dai seama cine sunt.
Neaa stiu multi martori..Stai lin. ca aproape stiu biblia pe derost
Eu pot invinge dracii cu puterea lui Dumnezeu? ..Adica stii locurile alea bantuite cu demoni..Ai puterea sa ii distrugi? Daca ai putere poti merge acolo sa iei un ban..ca se platesc bine exorcizarile caselor.
Azi oamenii nu mai pot face acest lucru cu puterea lui Dumnezeu.Isus a zis.Matei7:21-23
Aura143127 întreabă:
recedaniel3 întreabă: