Eu incercam desigur sa voalez excesul de inteligenta acordand o varsta rezonabila.
"Nu am 12 ani te asigur..."
Iar eu te asigur ca daca aceasta afirmatie este adevarata nu faci decat sa sfidezi bunul simt. Daca tu pana si prin varsta pe care o ai sfidezi bunul simt, atunci ce sa mai dscutam?
Ati jucat poker impreuna?!
Sa stii ca la sfarsitul saptamanii organizez si eu o partida de texas holdem, si daca tot ai experiente personale te-as ruga sa il inviti. Daca acest Dumnezeu, atat de nominalizat, se va prezenta la aceasta partida, imi voi pune fiinta mea in slujba lui pentru toti anii care mi-au mai ramas de trait.
De ce te obosesti sa te certi in legatura cu anii aia? :D Am trecut si eu prin mii de randuri de astfel de certuri fara haz, pana mi-am dat seama ca "filosofeala" de la capitolul "Religie" PUTE de ipocrizie.
Daca pana la varsta de 12 ani ai avut niste "experiente", "trairi", in fine, vectori, spre religie, esti imediat catalogat drept...prost.
Daca insa te declari "ateu" chiar si pe la 9 anisori, esti un om de isprava, un perfectionist, un om de mare viitor...si mai pune tu restul de o suta de clisee inepte. :D
Poftim si o dovada (din zeci de altele), si vezi singura cum e privit acest mic "ateu" de catre fratii sai intru "ateism"...in comparatie cu intrebatorul nostru de mai sus. :))
http://www.tpu.ro/go-to-answer/13275587/
Fata rea
Si apropo stai linistita. Cel mai mult conteaza ce ai in cap nu ce varsta ai
Nu,nu sunt rea, dar chiar m-a enervat.:
Ai dreptate!
Religia iti face cunostiinta DE Dumnezeu, DOGMELE iti fac cunoscut "traseul" respectivei religii, SUFLETUL poate doar genera stari emotionale personalizate. Cei din jur pot in mare sa te indeparteze de Dumnezeu, nu sa te apropie, dar CREDINTA este un DAR (cadou) daruit de Dumnezeu DOAR celor care IL cauta cu dragoste si fara interese meschine.
Studierea cu regularitate si seriozitate a Bibliei, adaptarea modului de viata dupa cerintele lui Dumnezeu. Si faptul ca am constatat ca Dumnezeu se intereseaza de oameni cu o inima sincera, care au dispozitia ferma de-a se lasa corectati, invatati, invatati sa,, iubeasca ". Invatatura sa aduce foloase excelente in toate aspectele vietii. Si am mai remarcat ceva :,, Dumnezeu isi alege popor prin iubire ", oamenii care domnesc peste oameni, cum isi aleg supusii?
Cei din jur ca Sf Nicolae, ca Sf Antim din Chios, Luca al Crimeii sau Serafim de Sarov. Desi nu mai sunt printre noi, ei sunt mai "in jur" decat cei tineri si frumosi.
Pe mine sufletul m-a intemnat, adica credeam in Dumnezeu de cand ma stiu dar in ultima vreme m-am rugat mult pentru anumite chesti la care aveam nevoie de ajutor de la Dumnezeu si se pare ca a functionat si acuma cred si m-ai mult in el
Se pare ca Dumnezeu nu te-a ajutat și cu gramatica.
Eram pe telefon si nu imi merge prea bine tastatura