anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce va indepartat de Dumnezeu? Sau ce va apropie de El?

Răspuns Câştigător
| Clausia a răspuns:

Pe mine ma indeparteaza cel mai mult biserica si ma apropie credinta!happy

| anonim_4396 explică (pentru Clausia):

Bun raspuns! Esti vizata la fundita!

28 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Ce v-a îndepărtat de Dumnezeu? ==Nimic

Sau ce va apropie de El?==Nimic

Dumnezeu este,
unde este,
iar Eu sunt aici,
pe planeta Terra.

| anonim_4396 explică (pentru MMihai):

Nu cred ca esti pe terra.Cred ca terra e pe tine.Asa se mai potriveste

| sublime89 a răspuns:

"El". Vezi, cand ai zis "El" ai zis totul. De ce El si nu Ea? E cumva pentru ca acest zeu a fost inventat de barbati primitivi din epoca bronzului ca o justificare sa supuna femeia? Cum scrie in biblie: "Femeia sa asculte de barbat si sa-i fie supusa". Da, cred ca e cam clar.

| Lizzu a răspuns:

M-au indepartat sentimentele cum ca toata treaba cu dzeu ar fi o minciuna pentru a tine masele sub control.
Nu vreau sa ma las folosita si manipulata.

In decursul vietii, pot sa spun ca am avut usi deschise si ocazii, cand ma aflam in impas, am iesit din greutati, dar nu stiu daca datorita credintei sau nu.

In prezent, pe o linie de la 1 la 100, ma aflu pe la 40% departare de dumnezeu...

Ce ma apropie? nu mai stiu. Inainte ma apropiau multe experiente legate de el. Acum...totul e tacut.

Ce simpu ar fi totul daca am stii ca exista sau nu.

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Lizzu):

In decursul vietii, pot sa spun ca am avut usi deschise si ocazii, cand ma aflam in impas, am iesit din greutati, dar nu stiu daca datorita credintei sau nu.

Nu poti sa zici ca daca ti se intampla ceva favorabil in viata, e sigur din cauza credintei. daca ce zici tu e adevarat inseamna ca crestinul e priviligiat si ar avea mai mult noroc, decat un adept al altei religii. ceea ce e fals.

Creierul uman cauta explicatii, pentru lucrui care ti s-au intamplat si pe care nu le intelegi, si de multe ori, asociaza acel lucru cu divinitatea. In trecut oamenii se rugau la zei pentru ploaie, iti imaginezi, ca mai si ploua cateodata, si iti dai seama ce fericire era pe ei, cu ritualuri si petreceri dedicate zeilor, care nici macar nu existau

| Lizzu a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Asa este...creierul cauta explicatii logice pe care le poate digera in felul sau.
Nu stiu daca crestinii sunt sau nu privilegiati.Ar trebui sa toti oamenii sa fie, indiferent de credinta.

| Lizzu a răspuns:

Pe tine?

| anonim_4396 explică (pentru Lizzu):

Pe mine ma indeparteaza de Dumnezeu societatea in care traiesc! Ce ma apropie? Credinta! O credinta probabil oarba, probabil neinteleasa dar cu toate astea prefer sa o am asa cum este ea! De ce prefer sa o am? Deoarece in sufletul meu a mai ramas unpic de speranta!

| Lizzu a răspuns (pentru anonim_4396):

happy

| ErrorFound a răspuns:

MA indeparteaza:
Tot ce este scris in Biblie
Indoctrinarea practicata de Biserica
Ratiunea
Faptele savarsite de crestini de-a lungu l timpului
Ce ma apropie:
...

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Bine ai revenit, -; Studierea cu regularitate a Bibliei, dupa care am asimilat o cunostinta exacta a adevarului despre Dumnezeu si scopurile Sale, m-au apropiat mult de El.Iti doresc si tie succes in a gasi daca vrei adevarul.

| anonim_4396 explică (pentru PorumbRodica1965):

Din punctul meu de vedere daca intr-adevar exista Dumnezeu, am gasit adevarul!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Da doamne sa-l fi gasit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Păcatul rupe relația.
„ci nelegiuirile voastre pun un zid de despartire intre voi si Dumnezeul vostru; pacatele voastre va ascund fata Lui si-L impiedica sa v-asculte!" (Isa.59:2)

Însă dragostea Lui care ajunge până la cel din urmă păcătos e ceea ce ne atrage la El.
„Caci dragostea lui Hristos ne strange" (2Cor.5:14)

Răspuns utilizator avertizat
| gingergirl1 a răspuns:

Ce ma indeparteaza de Dumnezeu? PACATUL! ce ma apropie? Biserica, rugaciunile si sincera sa fiu m-am apropiat mai mult in ultima vreme de Dumnezeu datorita unui baiat love struck (pe care il plac laughing! el e fiu de pastor si nu se poarta urat, nu injura si etc si mi-am propus sa fiu si eu "ca si el"in fine, mai greu de explicat!

| Scarbo a răspuns:

Prea multe sperante false, asta m-au indepartat. Cand eram mic imi doream sa devin preotrolling on the floor). credeam ca dzeu m-a va ajuta la rau da nimic si iar nimic, pana cand am zis ca-mi bag ceva in biserica dzeilor, si inca ceva in dzeu asta ...etc.

| Buresbista123 a răspuns:

Inteligenta-ratiunea te trezesc la realitate, prostia-ignoranta te fac sa ai prieteni imaginari...

| contαbαndonαt a răspuns:

Deci sa inteleg ca esti deist pana la urma, tot o ramura a doctrinei teiste e si asta.Macar nu esti habotnic.

P.s:"Ce v-a* indepartat(...)" Nu "Ce va indepartat(...)".

| anonim_4396 explică (pentru contαbαndonαt):

Prefer sa mi se spuna liber cugetator!

Esti un ateu! Nu meriti un raspuns macar

| Lizzu a răspuns (pentru anonim_4396):

Spui ca e ateu ca si cum ai spune ca e o insecta si merita strivita...
Halal purtare de crestin... revizuieste-ti-o!
Tu nu esti mai presus.

Daca stiu, nu ca eu cred, daca stiu ca acest crestinism reprezinta un cancer al societatii asta nu ma face ateu

| Ben00 a răspuns:

Pacatele. Vietile sfintilor.

| IoanieCriminalul a răspuns:

Nu m-am indepărtat! Mi-am dat seama ca nu există

| Essencest11 a răspuns:

Logica si ratiunea m-a indepartat de orice mit creationist si orice d-zeu salbatic prezentat in mituri creationiste.

| anonim_4396 explică (pentru Essencest11):

Da ce te face sa cr ezi an fantastic? Ca esti o maimuta inbracata!

Întrebări similare