Am 16 ani, daca intereseaza asa tare.Probabil ai sa sari, in caz ca esti crestin bigot, cum ca pe categorie, necrestini sunt doar niste pustani cu aere de libertarianism ce nu stiu ce vor de la viata, si o ard exhaustiv in prosteala ce le-o confera ateismul.
Nu ai cum sa faci un sondaj pentru ca nu asta e important, sau cel putin nu e atat de important. E evident ca unii indivizi o sa minta sau nu se vor deranja sa-ti raspunda.Totusi,poti sa ai 16 si sa gandesti matur sau poti sa ai 40 si sa nu stii ce-i cu tine. Cei care pun intrebari aici o fac din plictiseala, din prea multa prostie sau din naivitate. Cei care raspund ori n-au nici o treaba cu religia si vor sa se distreze/enerveze, ori au prea multa treaba cu religia si vor sa aduca poporu` la pocainta Am uitat de oamenii rationali care, din pacate, sunt specii pe cale de disparitie. In sfarsit, orice ar incerca unii sa faca nu va avea rezultat. De ce? Pentru ca la urma urmei a fi "smecher" virtual inseamna a crede ca esti important in realitate.Si pentru asemenea indivizi nu exista tratament.
Unde vezi tu ca am pus intrebare legata de existenta lui?
A ramas cu sechele de la prea multa religie
Iti spun eu, are 30
Am 18
Multi inainte, dar nu ziceam de tineci de SfantulDuh666
Mersi la fel
Darkus întreabă:
anonim_4396 întreabă: