Nu in toti traiesc Iisus ca nu toti au mintea lui.
Cei din occident au alta judecata decat cei din orient asa spune Marea Schisma.
Du-te in occident si o sa vezi ca daca ai o problema polítia spune ca este vina celor din orient fara sa judece mult. Doar in Romania polítia le da dreptate strainilor. In occident judecatorii si polítia gandesc pro ei si anti strain. Vinovatul tot timpul este strainul iar neamul lor este perfect. Deci nu exista gandire unitara ci gandire contingenta. Doar romanul gandeste unitar si dupa aceea isi pierde identitatea.
Zidirea si Statul (organicism politic) a respins PIATRA sau organul care tine toata zidirea.
Statul este facut din institutii si organe care nu pot sa alcatuiasca o TABLA COMBINATORIE BUNA. I-l resping pe Iisus din COMBINATIE.
Iisua era contra nobletei si clasei feudalitatii de sus. Oprima poporul si ii tienea in intuneric. Montesquieu nu stie FORMA de política correcta pentru ca in combinatoria lui nu apare Hristos.
În același spirit mai sunt versetele acestea:
"Ca toţi să fie una, după cum Tu, Părinte, întru Mine şi Eu întru Tine, aşa şi aceştia în Noi să fie una, ca lumea să creadă că Tu M-ai trimis. Şi slava pe care Tu Mi-ai dat-o, le-am dat-o lor, ca să fie una, precum Noi una suntem: Eu întru ei şi Tu întru Mine, ca ei să fie desăvârşiţi întru unime, şi să cunoască lumea că Tu M-ai trimis şi că i-ai iubit pe ei, precum M-ai iubit pe Mine." (Ioan 17, 21-23)
"Dar am împotriva ta faptul că ai părăsit dragostea ta cea dintâi."
-Apocalipsa 2:4
Acesta mi se pare cel mai interesant, explica ce poti face cand te crezi zeu si suferi de mai multe boli psihice.
Numeri 31:17-18
17. Acum dar omorâți pe orice prunc de parte bărbătească şi omorâți pe orice femeie care a cunoscut pe un bărbat culcându-se cu el,
18. dar lăsați cu viață pentru voi toți pruncii de parte femeiască şi pe toate fetele care n-au cunoscut împreunarea cu un bărbat.