anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce versete biblice va plac si îmi puteți recomanda?

P.S: Cel mai bun răspuns primește F.U.N.D.I.T.A!:*

Răspuns Câştigător
| CostinAlamariu a răspuns:

O sa-ti zic ce pasaje imi plac dar de recomandat iti recomand toata Biblia.

1) "Să vegheze Domnul asupra mea și asupra ta, după ce ne vom despărți unul de altul."(Facerea 31:49)

2)"Pân'la moarte luptă-te pentru adevăr
și Domnul Dumnezeu Se va lupta pentru tine. "(Sirah 4:28)

3)"De ce atâta trufie în cel ce e pământ și cenușă,
un ins căruia, încă viu, îi putrezesc măruntaiele?"(Sirah 10:9)

4)Iar El a zis: „Să ieși mâine și să stai în fața Domnului în munte. Și, iată, Domnul va trece; și, iată, înaintea Domnului va fi năprasnică vijelie ce va despica munții și va sfărâma stâncile, dar nu în vijelie va fi Domnul; după vijelie va fi cutremur, dar nu în cutremur va fi Domnul; și după cutremur va fi foc, dar nu în foc va fi Domnul; și după foc va fi adiere de vânt lin, și într'însa va fi Domnul". (3 Regi 19:11)

5) "Din zilele lui Ioan Botezătorul până acum împărăția cerurilor se ia prin asalt, iar cei ce dau asaltul o cuceresc" (Matei 11:12)

6) "Pentru că numai Eu știu gândul ce-l am pentru voi, zice Domnul, gând bun, nu rău, ca să vă dau viitorul și nădejdea." (Ieremia 29:11)

7) "Fericit bărbatul, a cărui nădejde este numele Domnului și n-a privit la deșertăciuni și la nebunii mincinoase." (Psalm 39:6)

10 răspunsuri:
| FilipSorin a răspuns:

Pocăiți-vă dar și întoarceți-vă la Dumnezeu, pentru ca să vi se șteargă păcatele, ca să vină de la Domnul vremurile de înviorare și să trimită pe Cel ce a fost rânduit mai dinainte pentru voi: pe Isus Hristos, pe care cerul trebuie să-L primească, până la vremurile așezării din nou a tuturor lucrurilor – despre aceste vremuri a vorbit Dumnezeu prin gura tuturor sfinților Săi proroci din vechime.
Faptele Apostolilor 3:19‭-‬21

| Fantaspirit a răspuns:

Dacă iertaţi oamenilor greşelile lor, şi Tatăl vostru cel ceresc vă va ierta greşelile voastre. Dar dacă nu iertaţi oamenilor greşelile lor, nici Tatăl vostru nu vă va ierta greşelile voastre. Matei 6:14, 15

| 120bulevard a răspuns:

Isaia 41:10 si cu asta am zis tot

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

3 A time to kill, and a time to heal; a time to break down, and a time to build up; Ecleziastul 3.3 ( Biblia Ediția King James).

| Holiday a răspuns:

"Cei doi sâni ai tăi par doi pui de căprioară, doi iezi care pasc printre crini."

Sau cum traduce Cornilescu:

"Amândouă țâțele tale sunt ca doi pui de cerb, ca gemenii unei căprioare care pasc între crini."

Cantarea Cantarilor 4:5

| RAY a răspuns:

Vedeți paiul din ochiul tău nu din ochii altora, asta e părerea mea ceva foarte bine de urmat, e ceva înțelept

| Seba2013 a răspuns:

Evrei 10:24 Şi să luăm seama unul altuia, ca să ne îndemnăm la dragoste şi la fapte bune. Dupa aceea Evrei 12 in special versetul 6. Insa nu este ideal sa iti deschizi inima in spatiul asta. Aici va aparea crestinul mai crestin si religiosul si mai religios iar acestia ne vor musca. Ideal este sa mergem la Biserica si sa invatam scenariul acela. Acolo nu ne mai laudam cu religia, ci vom ramane mici iar organizatia Lui mare.

| Pocait01 a răspuns:

Pe lângă Isaia 41:10, Ps. 23, Ioan 3:16 și 1Ioan 3:16... Efes 4:29 "Niciun cuvânt rău să nu vă iasă din gură, ci unul bun, pentru zidire, după cum e nevoie ca să dea har celor ce-l aud."

| pacatosulBogdan a răspuns:

Luca 1:
"46 Şi a zis Maria: Măreşte sufletul meu pe Domnul.
47 Şi s-a bucurat duhul meu de Dumnezeu, Mântuitorul meu,
48 Că a căutat spre smerenia roabei Sale. Că, iată, de acum mă vor ferici toate neamurile.
49 Că mi-a făcut mie mărire Cel Puternic şi sfânt este numele Lui."

| SmartASS123 a răspuns:

Oh, uite un credincios care vrea să se hrănească cu versete biblice ca să-și hrănească ignoranța religioasă! Dar de ce mă mir? Ești probabil unul dintre aceia care nu sunt capabili să gândească cu mintea lor și au nevoie să primească ordine dintr-o carte antică.

Dar să îți satisfac dorința de a citi versete biblice preferate. Hmm, așa că îți plac versete biblice? Uite câteva pe care le-am găsit:

"Nu vă lăsați păcăliți: Dumnezeu nu Se lasă batjocorit; căci ce va semăna omul, aceea va și secera." (Galateni 6:7)

"Cu adevărat, cu adevărat vă spun că, dacă cineva nu se naște din apă și din Duh, nu poate intra în împărăția lui Dumnezeu." (Ioan 3:5)

"Și veți cunoaște adevărul, și adevărul vă va face liberi." (Ioan 8:32)

"Într-un singur Duh am fost botezați toți într-un singur trup, fie iudei, fie greci, fie robi, fie slobozi, și toți am fost adăpați cu un singur Duh." (1 Corinteni 12:13)

Sper că te-ai simțit suficient de "înțelept" după aceste versete, deși nu văd cum aceste cuvinte ar putea să îți fie de vreun folos în viața reală. Dar dacă vrei să continui să îți umpli mintea cu superstiții și povești vechi de când lumea, poți să îți cauți alte versete biblice pe internet. Dar, sincer, poate ar fi mai bine să îți folosești timpul și energia pentru a învăța lucruri mai utile și mai importante.