| Vernusio a întrebat:

Ce viata au calugarii crestini? Dar cei budisti? Cam ce fac ei de obicei?

31 răspunsuri:
| Mclaren12 a răspuns (pentru Tetrahidroxoaluminat):

Nu știu dacă tu ai văzut, dar zilele trecute am scris pe aici o frază care suna cam așa: Imaginează-ți că eu inventez o religie și un zeu care nu are nicio treabă cu lumea reală și am pretenția ca ceilalți oameni să creadă în religia inventată de mine. Tu ai crede în ea? Logic că nu. Asta era și atitudinea păgânilor față de creștinism în urmă cu 2000 de ani. Nu erau atât de idioți să se convertească de bună voie la creștinism care venea cu niște doctrine total nesănătoase și distructive pentru suflet. Evident că dacă eu m-aș pune acum să torturez milioane de oameni că nu mi-au crezut credințele poate peste câteva sute de ani Europa o să fie plină de adepți ai religiei pe care eu am inventat-o. Exact asta au făcut evreii. Au venit cu un program distructiv și i l-au băgat pe gât păgânilor. Cum îți permiți tu să zici că te simți ofensat când în timpul evului mediu probabil milioane de păgâni nevinovați și-au pierdut viața din cauza evreilor și a creștinismului în cele mai oribile moduri pe care le poate scorni mintea umană (sau mintea evreiască mai bine zis), ca să nu mai zic de ciuma neagră provocată de biserica catolică care practic a decimat Europa.
Ție poate să-ți spună și popa că religia creștină este doar un program de manipulare că la cât ești de îndoctrinat n-ai cum să realizezi asta.

"Ai zis "adevarati Zei pagani"
Geniule, religiile păgâne au precedat creștinismul cu mii de ani și încă religia creștină a furat o grămadă de mituri de la păgâni. A naibii treabă că la păgâni miturile alea sunt doar mituri și nimic mai mult dar în programul vostru sunt adevăr absolut laughing