| AvalohAlyn a întrebat:

Ce vis ai? Eu să fiu un vindecător sau un clarvăzător dar ambele se dovedesc imposibile pentru mine

5 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Trebuie intai sa inveti sa fii nimeni.

| StrongHeart a răspuns:

Sa fiu doctor sau inginer si muzician in acelasi timp si sa fiu si bun in ceea ce fac laughing

| SingleForOne a răspuns:

Esti clarvazator doar prin vointa lui Dumnnezeu, pe de alta parte, si ca matematician poti vedea in viitor dupa cateva numere si ecuatii. Vindecator poti sa fii prin studierea biologiei, anatomiei, medicinei, etc, in cadrul facultatii.
Eu as dori sa fiu un binefacator la scara mare, care prin efecte urmare, afecteaza si scara mica spre bine.

| TheStrategist a răspuns:

De ce să fie imposibil?

| AVAAVA a răspuns:

Eu sa ajung smerit, ceea ce îți doresc și ție. Vindecători adevărați plăcuți lui Dumnezeu sunt doar din rândul celor care îl urmează pe Hristos. Restul vindecătorilor bioenergeticieni ori vrăjitori, au rezultate rapide, dar fără durata, și în multe cazuri te vindeca de ceva și te îmbolnăvești de altceva, de multe ori primești o boala mai mare. Vindecări le miraculoase acceptate de Dumnezeu se obțin cu ajutorul Bisericii, prin apelarea la Taina Sfântului Maslu, sau prin citirea acatistelor Sfinților Părinți, iar un sfânt Grabnic Ajutător este Sfântul Nectarie. Ca să ajungi un vindecător precum a fost Sfântul Nectarie, este cale lunga, în primul rand trebuie sa te lepezi de sine. "Nu cere semne și minuni care nu au chip și nume". vindecările dăruire de Dumnezeu necesita anumite Jertfe, post, infranare, rugăciune, milostenie, mătănii. Cele oferite de diferiți vraci sunt săvârșite prin invocarea anumitor spirite, de către cei care le-au înființat. Mulți Bioenergeticieni nici măcar nu știu de unde au puterile, odată ce au aderat la o metoda gen Usui, ei aplica tehnicile de palpare și mantrele primite, și constata în scurt timp rezultatele. Asemenea tehnici sunt vindecătoare doar de trup, dar distrugătoare de suflete. Iar în multe cazuri, asa cum am spus mai sus, te vindeci de ceva și primești altceva(aici este o discuție Teologică mai lunga).