Daca vrei sa pui problema asa, logic. Dar asta facea sens pentru oamenii acelor vremuri. In Levitic zicea ca barbatii sa nu se barbiereasca dar avem destui preoti fara barba pentru ca timpul a trecut, si aplicam citire selectiva (cunoscuta si ca luam doar ce ne convine).
El nu ''zicea'' si nu a zis niciodata nimic. Doar noi ne incurcam cu ce au ''zis'' asa-zisi profeti In functie de ce le-a convenit atunci. La fel cum azi se face ce convine acum.
Radem noi aici dar imediat vine brigada ''crestina'' peste mine sa imi zica ca ''scriu blasfemii'' si ''o sa ard in iad'' Le dau maxim o ora pana la prima critica.
Asa este, de aceea spune ca Iisus s-a facut blestem pentru noi, El a fost blestemat in locul nostru pentru pacatele noastre, ca noi sa primim iertarea, desigur, cine cere iertare primeste, cine cere mantuirea o primeste, Dumnezeu nu obliga pe nimeni sa vina in cer.
Imi cer scuze, am confundat versetul, acum am vazut ca este din Deuteronom.
Am crezut ca este versetul din Galateni 3:10 ''Hristos ne-a răscumpărat din blestemul Legii, făcându-se pentru noi blestem, căci este scris: Blestemat oricine este atârnat pe lemn, ''
Ce pot sa spun in comparatie cu NT: Isus nu a fost spanzurat de un lemn, nu a comis nici o nelegiure, inaintea lui Dumnzeu ramane acealasi FIU, prin jertfa Lui a curata pe cei care vin la El, in umra acestei curatiri ai intrare sloboda in imparatia lui Dumnzeu, prin Hristos care este USA.
STOP! ISAIA 53 Totuşi El* suferinţele noastre le-a purtat şi durerile noastre le-a luat asupra Lui, şi noi am crezut că este pedepsit, lovit de Dumnezeu şi smerit.
DE CE? Dar El era străpuns* pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa care ne dă pacea a căzut peste El, şi prin rănile Lui suntem tămăduiţi.
Este CLAR care a fost scopul morti Lui! nu ne mai aburi
Aratami unde spune biblia despre aspiratia lui isus la tron? si despre alti ucisi pe nedrept?
Dany1988 Omule.Romanii l-au pedepsit pentru ca a aspirat la tronul imperiluli roman.Chiar biblia ''zice'' asta.Multi Mesiatici au fost ucisi in fel asta.
Ori zice IN BIBLIE ORI IN ZELOTUL TE HOTARASTE!
Să nu vi se tulbure inima. Aveţi credinţă în Dumnezeu și aveţi credinţă în Mine. În casa Tatălui Meu sunt multe locașuri. Dacă n-ar fi așa, v-aș fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Și după ce Mă voi duce și vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce și vă voi lua cu Mine, ca, acolo unde sunt Eu, să fiţi și voi. IOAN 14
Ai zis ca scrie in Biblie omule, tu nu vezi ce scrii? re-citeste de cel putin 20ori sa vezi ce ai scris!