Imaginatie,mie de ce nu mi se intampla de astea, vreau sa vad femei care zboara si eu dupa ele
Superstitii, mituri, basme, credinte, cum vrei sa le numesti. Crezi in existenta sufletului, nu? Si crezi ca unii morti mai misuna printre noi, nu?
Eram cu mama in japonia acum 3 ani si mergand pe drum am vazut o femeie cu o masca pe fata.Toata lumea cum o vazuse fugise, dar nu si noi. Femeia fenise spre o fetita de vreo 14 ani,si o intreba daca e frumoasa fata ii raspunse ca da,apoi femeia isi dase masca jos,si (pe bune ma chinui sa nu imi amintesc fata aceia)avea fata taiata de la o ureche la cealalta, si o intreba din nou,, Sunt frumoasa?,, fata ii raspunse ca,, da,,(din politete), atunci femeia a scos o foarfeca si i-a facut acelasi semn (ia taiat fata )avand si ia aceiasi fata hidoasa.Mia trebuit 2ani sa imi revin. Cred ca asta e paranormal
Da ce treaba are naivitatea, macar pe restul ii inteleg!?!
Mada...da cred si stiu povestea cu sufletul care se ridica la ceruri abia dupa 40 de zile, dar in cazul lui Leo, barbatul ce ajuta prin curte el murise de cativa ani buni.
De exemplu dupa ce am scris aseara si v-am impartasit ce am patit, mai tarziu am vrut sa mananc niste cozonac cu lapte si ma indreptam spre dormitor cu farfuria in mana si pe hol in spatele meu s-a auzit un marait si eu nu am caine, am o pisica.
Am inchis usa si m-am asezat in pat, si iar s-a auzit maraitul dar mai incet.
Apoi dimineata m-am trezit si mentionez ca eram treaz pentru ca iesisem la balcon sa vad poate se auzea de afara sau de al televizorul de dincolo dar nu, se auzea de sus o femeie care urla de parca era posedata si striga ajutor, ajutati-ma dar nu se auzea tare ci incetu si parca se plimba prin camera. Eu locuiesc la bloc la etajul 6. Nu mi-a fost frica dar ma gandeam.