De ce sa te atac?! Par a fi fioros?! Te invit, daca vrei, sa citesti istoricul postarilor mele, sa vezi cind si in ce conditii am atacat pe cineva. Si ca sa nu mai pierzi vremea iti spun eu. Nu am atacat, ci mi-am aparat credinta atunci cind cineva a denigrat-o! Atita tot! Recunosc ca am un stil mai dur de exprimare atunci cind dau o replica unei persoane care merita, insa nu este si cazul tau.
Eu nu am nimic cu nimeni, atita timp cit oamenii sint rezonabili si nu intrec masura. Asadar, poti sa stai linistita in preajma mea ca nu te maninc!
Toate cele bune!
Foarte frumos! Cind mai ai ocazia mai spune-ne si despre alte lucruri minunate legate de credinta noastra ortodoxa in Italia!
"Eu prin postarile mele nu caut sa fac reclama unui cult sau unei confesiuni... "
Parca imi amintesc de o postare in care intrebai userii daca au participat vreodata "la un program".
In colo, toate cele bune!
Dragul meu, nu cu mine ci cu Cuvantul lui Dumnezeu. Nimeni nu poate si nici nu are dreptul sa hotarasca in dreptul meu unde, cand, si cum sa ma boteze. Eu personal sunt raspunzatoare pentru deciziile mele.Cui crezi ca se adreseaza Dumnezeu,unui bebe mic?,, Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta,, - Deuteronomul 30:19
Cat timp crezi in Dumnezeu si faci voia lui o sa fi mantuit. Doar crede in jertfa lui Isus, si comportate pe cat posibil ca Isus, si Dumnezeu va fi multumit, nu conteaza ce esti, nici nu trebuie sa ai o religie, trebuie doar sa traiesti cu iubire, si sa-l iubesti pe Isus si pe Dumnezeu, si sa faci voia lui si gata, nu te mai complica, doar iubeste.
Am dreptul s o iubesc si eu pe sfinta fecioara?
Dar ea pe mine?
Poate ma molipsesc si eu si ma ortodoxizez.
Pai daca sunt mandri si atoatestiutori, ei put de mandrie si Dumnezeu celor mandri le sta impotriva! Cum ai vrea sa vada daca au barna in ochi? Sarbatori fericite si la multi ani!