Cred ca intrebarea e:
Cate greseli gramaticale pot face intr-un text de 3-400 de cuvinte?
Iar raspunsul e: Mult prea multe.(Probabil datorita "mintii smerite" de care vorbesti.)
Haioasa ideea ta de a scrie o carte in conditiile astea
P.S.: Dumnezeu si toate lucrurile astea despre care ai incercat sa scrii sunt doar povesti.
Eu cred ca esti rasvratit, iti place sa crezi dar ceea ce vrei si ceea ce stii.
Tie ciuda cadn nu ai dreptate.Te inteleg faci parte tot dintr-o comunitate aberista.
Cat despre greselile gramaticale....cred ca ai pana in 16 ani Maxim. Astfel de comentarii am auzit doar de la altii care cred ei ca stiu multe dar se insala.Chestia era sa intalegi despre ce am vorbit nu sa cauti greselile gramaticale dar mna... cum se ziceSe pare ca nu sti cum sta treaba in lume.
Si oricum stiu ca nu ai incercat sa gandesti logic. Daca ai fi facut-o ai fi aflat singur adevarul.Iti faci rau singur. Osa vezi in viitor rezultatele coplesitoare...
"Cum a zis si Einstein raul adica imperfeactiunea absoulta nu exista este doar o denumire care inlocuieste faptul ca lipseste iubirea lui dumnezeu"
Te afli intr-o eroare, Einstein a zis cu totul altceva, si anume:
""Pentru mine, cuvantul Dumnezeu nu este nimic mai mult decat expresia si produsul slabiciunii omenesti, Biblia este o colectie de legende onorabile dar primitive, care sunt insa destul de copilaresti. Nicio interpretare, oricat ar fi ea de subtila, nu ar putea sa-mi schimbe parerea despre ea."
Sau nu e vorba de Albert Einstein, ci de alt Einstein?
Ceea ce am zis e adevarat cred ca nu esti informat bine.
E adevarata chestia care ai zis-o dar la ffel si ceea ce am scris eu, deeacea am citat"-" ca o demonstratie a lui Einstein care se presupunea un om foarte intelgigent, pe cand se pare ca ideiile lui se bat cap in cap. Cauta si vei gasi.
"Cauta si vei gasi."
Nefericirea e ca omul chiar are dreptate, si nici sa cauti nu vei gasi. "Citatul" tau nu i-a apartinut niciodata lui Einstein, nu a aparut niciodata in studiile sale sau in interviurile date. E o poveste aparuta pe internet, fara fundamente reale. Daca tot pretinzi ca iti folosesti logica si le ceri si altora sa faca asta, atunci fa un efort minim si incerca sa intelegi ca nu orice apare pe internet trebuie sa fie si adevarat.
Te sfatuiesc sa mai iei in calcul si dovezile, pentru ca logica noastra ne-a indus in eroare de foarte multe ori. Nu e destul sa stai si sa te gandesti la un lucru ca sa ajungi la adevar. Oricat de convins ai fi ca ai ajuns la adevar, sunt sanse foarte mari sa te inseli daca nu te bazezi pe informatii suficiente, sau pe cele potrivite.
Puteai la fel de bine sa scrii despre oricare alt zeu si sa extragi niste paragrafe din textele sacre ale religiei zeului specific si ar fi tot aia, nu? Sau celelalte sunt pagane.
In fine, inima nu are putere de decizie, creierul da, alegi cu creierul. Ce simti tu in "inima" sunt efectul substantelor din corpul tau si al reactiilor acestora subjugate creierului.
Ti-ai gasit singur calea. Bun bravo, sa iti fie bine. (nu sunt ironic, sa nu se inteleaga altcea)
Tu gandesti in felul urmator: Nu esti sigur pe tine, pe nimic.
Cand vrei sa faci o actiune de importanta morala trebuie sa fi sigur pe tine 100% alfel.
I-a viata in diniti accepta adevarul. Poate chiar iti vei da seama...
Nu uita doar incerc sa va ajut nu ma intalege gresit.
Nu ti-am cerut decat sa gandesti logic.
Cum ai dedus tu ce gandesc eu din ceea ce ti-am scris acolo?!? Unde e logica pe care o invoci?
Cuvantul lucreaza in adancul fiecaruia impreuna cu duhul sfant.in cei care au duhul sfant, in templul trupului lor.dar cei care nu-l au, cine ii stapaneste? ar trebui sa se intrebe singuri, si sa-si raspunda.Fiindca sant ganduri bune si ganduri rele.nimeni nu a vazut cum se naste un gand, si cum arata.dar gandul ajuns la fapta, arata si cine este omul si ce-l stapaneste. DUHUL sfant? ori cel razvratit si rau? fiindca stapanirea duhului de fapt e LIBERTATE, si libertatea razvratirii este de fapt ROBIE.
Nu am citit tot, dar m-a bufnit rasul jos, "Va urez minte cat mai smerita" cred ca ai face bine sa iti zici asa in oglinda, ca esti pierdut rau.
Eheee, de-am avea si noi ce fumeaza el... am prins odata niste iarba, mama-mama! De-a noastra, pur romaneasca. De-aia de faci julfa. A draq de buna! In fine, asta se intimpla acuma vreo 12 ani asa ca oricum s-au prescris faptele...