| Mogiojojo a întrebat:

Cei care sunteti atei si bla bla credeti ca lumina de la Ierusalim se aprinde singura? Credeti ca e fake sau cum va explicati asta? Sau flash-urile cum le explicati? Sau ca in primele secunde nu arde deloc?

45 răspunsuri:
| Panamax a răspuns:

Paznicii asa-zisului mormant sunt musulmani si cand au fost intrebati de un reporter de ce nu isi schimba religia i-au umflat rasul.
Asa-zis mormant pentru ca Iisus cel mai probabil a stat pe acolo o zi si jumatate.Mai mult cred ca a stat pe unde a fost cazat cand calatorea dintr-o parte in alta.

| Celcestietot a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Moș Crăciun există, pentru că îl văd în fiecare an în realitate sau pe vreun device, dar aici nu este vorba despre el. Oamenii cred, dovezi există cu privire la Dumnezeu. Vrei doar să minți, exact cum făceai și pe la alte întrebări.

Răspuns utilizator avertizat
| DoctorWh0 a răspuns:

Eu nu is ateu, dar nu cred toata treaba asta.
Daca oamenii sunt alinati de gandul ca lumina se aprinde singur, foarte bine, treaba lor.

| Digikey a răspuns:

Eu vad ca isi aprind lumanile unii de la altii.
Mare smecherie.

https://www.youtube.com/watch?v=CLM151FYaC0

Da, il voi lasa pe nenea care apare odata pe an, pentru ca nu ma intereseaza.

| Theo94 a răspuns:

E vorba de fosfor alb.

https://youtu.be/6UDCa9a_FEM?t=310

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Holiday):

Si cum mai exact e realizat acel "truc"?

| Holiday a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Citeste si tu mai inainte ce s-a discutat. Dar hai sa te intreb altceva, crezi ca lumina aia apare doar daca e vreun preot acolo, sau si daca n-ar fi?

Pai exista, doar ca il las din mana. Ce, sunt magicianul care atunci cand lasa ceva din mana, dispare?

Nu comparăm pe Dumnezeu cu vreun tip în halat roșu. Moșul C. este ceva născut recent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, nu cred că este real.