Cei ce cred in stiinta, cred si in experimentele esuate si teorile stintifice incorecte sau credintele lor sunt selective?
Bună întrebare!
Deci?
Daca nu te-ai confruntat niciodata cu paranormalul e problema ta, nu trebuie sa-i iei in ras pe cei care au facut-o. Ramai la stadiul tau de muritor de rand.
Un troleibuz nu poate intelege de ce o masina poate sa mearga pe unde vrea iar el trebuie sa urmeze un traseu prestabilit.
Cred in extratereștri și în teorii conspirative dar sa crezi în ziua maseluta e ca și cum ai spune ca încă crezi în Moș Crăciun. Sa fii fan al paranormalului nu înseamnă zână maseluta, aia e o poveste de adormit copii
Nu crezi ca e o diferenta dintre o credinta pe care o au milioane de oameni si una despre care toti stiu ca a fost inventata?
Ceva supranatural sau paranormal poate fi uneori veridic sau concludent, însă informațiile, dovezile și argumentele pot fi analizate și chiar verificate uneori. Pentru cei ce se străduiesc să ironizeze existența Supranaturalului sau sunt indeciși, rămân aceleași întrebări de mii de ani: Cine sau ce anume intervine eficient în anumite situații și-n diferite moduri,de multe ori chiar supranaturale?! Cine sau ce anume răspunde la anumite rugăciuni, cereri sau nevoi, la timpul potrivit și-n modul potrivit, ne-anulând totuși libertatea omului (liberul arbitru)?! Cum ar putea să știe materia și evoluția ce este-n mintea și-n sufletul omului, ca să intervină atât de eficient?! De ce rezolvă de multe ori „supranaturalul/paranormalul" ceea ce știința, medicina sau evoluția nu pot rezolva?!
Ce a rezolvat vreodata supranaturalul?