Eu nu inteleg de ce saracia mea ai dat funda aia ca n-are nici o legatura cu subiecul tau?! n-am nimic cu Inferno, da ma rog, sa revin la subiect: e dureros sa simti o astfel de despartire uneori, ti se pare greu sa-L intelegi, insa cine-L cauta cu adevarat, Il va gasi
Ce pacat acum mi-am dat seama ca m-am despartit de un barbos, l-am tras de barba la despartire
Eu însă vă spun vouă: Nu vă împotriviţi celui rău; iar cui te loveşte peste obrazul drept, întoarce-i şi pe celălalt.
Celui care cere de la tine, dă-i; şi de la cel ce voieşte să se împrumute de la tine, nu întoarce faţa ta.
Aţi auzit că s-a zis: "Să iubeşti pe aproapele tău şi să urăşti pe vrăjmaşul tău".
Nu vreau să se înţeleagă greşit, nu am nimic cu ei, doar că nu aş putea să mă înţeleg cu o persoană care nu vrea să îl descopere pe Dumnezeu şi orice i-ai spune bagă tot felul de scuze şi motive, iar atunci nu are rost să am prieteni atei.
"Nu va inselati: Tovarasiile rele strica obiceiurile bune!" (ICorinteni 15:33)
Draga mea 4bb4 din câte am înţeles ţi-a lăsat un gust amar această întâlnire, nu ştiu de ce ai făcut asta dar ai grijă pe viitor cu cine te vezi.
Caută-ţi prieteni şi mai ales partener de viaţă credincios în adevăratul sens al cuvântului.
"1 Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor rai, nu se opreşte pe calea celor păcătoşi, şi nu se aseaza pe scaunul celor batjocoritori!
2 Ci îşi găseşte plăcerea în Legea Domnului, şi zi şi noapte cugetă la Legea Lui!"
Be bless! :*
DeProfundis99 întreabă: