| OmulDeStiinta1986 a întrebat:

Cer lui dumnezeu sa mi se arate diseara daca tot e atotputernic. serios. e o cerere legitima. daca e dupa cum spun crestinii ca oamenii au fost creati de dumnezeu, atunci as avea dreptul sa cer sa vad creatorul.
crestinii sa se roage sa imi apara daca tot imi spun ei "ma voi ruga pentru tine".
este legitima cererea mea? maine va spun daca a aparut. happy

Răspuns Câştigător
| Holiday a răspuns:

Incearca cu niste ecstasy, ai mai multe sanse decat cu rugaciuni.

40 răspunsuri:
| catanavip a răspuns (pentru OmulDeStiinta1986):

WTF laughing) Daca nu aici in cealalta parte o sa ai cunostinta necesara sa vezi toate lucrurile astea. Pacat ca inca nu le vezi suflet tanar.

| IcyBlu a răspuns:

Dar de ce sa faci cereri de genu asta? Crezi ca ar fi un lucru legitim daca Dumnezeu ti-ar respinge cererea? Adica e obligat el in vreun fel sa ti-o aprobe?
Fa mai bine ceva pentru tine si care tine de tine si de puterile tale. De exemplu da-te de 3 ori peste cap si fa-te musca. Sau porumbel. Nu cred ca ai mai facut asa ceva, asa ca e nomal sa nu iasa din prima. Bine ar fi sa exersezi. E drept ca nu e ca si cand te-ai fi apucat de asta de la o varsta frageda, dar eu cred ca poti. Persevereaza. Cateva ore pe saptamana ajuta. Crezi ca ti-ar folosi daca ai deveni polimorf? Spune-ne cand ajungi la vreo performanta, fie ea si personala. big grin

| OmulDeStiinta1986 explică (pentru IcyBlu):

Tine premiul de happy

| sublime89 a răspuns (pentru Mayar):

Pai nu e vorba ca eu vreau, ci crestinii. Presupun ca si ei asteapta venirea "mantuitorului". Nu pentru asta se tot roaga atat?

| AndreiM77 a răspuns:

Tu chiar nu crezi măcar într-o forță supranaturală?
Te întreb măcar asa de curiozitate, ca am întâlnit atei si au spus ca totusi cred ca cevaa exista.

| OmulDeStiinta1986 explică (pentru AndreiM77):

Nope. deloc. daca exista se manifesta si stiinta a avut destul timp sa o descopere pana acum.

Răspuns utilizator avertizat
| OmulDeStiinta1986 explică (pentru remus1007):

A zis ca nu se arata oamenilor care au nevoie de dovezi ca sa creada ca exista. se arata numai celor care cred fara dovezi. happy

Răspuns utilizator avertizat
| OmulDeStiinta1986 explică (pentru remus1007):

Pai vezi intrebarea mea de la categoria religie.