| Necunoscutu92 a întrebat:

Chiar așa sataniste sunt codurile de bare cărțile de identitate cardurile bancare am văzut un video de asata intreb
Și dacă îmi iau buletinul renunț la Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| Delmo_Catalin_1984 a răspuns:

Depinde cat de credul esti! Daca dintr-un simpu clip pe Youtube ai ajuns la concluzia asta este clar ca ai nevoie de educatie. Urgent!
Daca esti vreun pui de crestin crescut si indoctrinat cu prostii atunci scapa cat mai poti!

8 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Nu au legatura codurile de bare sau cardurile cu Satana, este doar o incercare de a DERUTA pe cei cu mai modeste cunostinte religioase. Este o lucrare in general IEZUITA pentru a apara numele Vaticanului si a Papei de legatura facuta de Dumnezeu cu numarul 666.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Clar... tu nu vezi ca popii nici nu au card sau carte de identitate...

| GabiDumitrescu a răspuns:

La care dintre dumnezei? Cap ai, minte iti mai trebuie. Toate timpeniile cu cipurile si cu codurile de bare sunt niste elucubratii.

| Mclaren12 a răspuns:

Ce legatura au lucrurile mentionate cu religia? Ce ai zis tu sunt doar metode de identificare folosite prntru a obtine mult mai usor identitatea a ceva/cuiva, fie ca vorbim de oameni sau de o punga de sare din supermarket.

Oricum daca intereseaza subiectul iti sugerezi sa te uiti la American Zeitgeist. Acolo vorbeste si de crestinism si de microcipuri in acelasi documentar.
https://m.youtube.com/watch?v=WbcNrgVA9Y8

| Mircea08 a răspuns:

Ceea ce este in afara sufletului nu conteaza. Acele semne sunt sataniste si slujitorii lui satan le dau importanta. Pentru crestini sunt REPERE pentru paza lor (stiu ca trebuie sa ocoleasca pe cei care le folosesc). Semnele satanice sunt egale cu zero dar nu si cei care le folosesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă îți ei buletin biometric da. Îți recomand canalul de YouTube Viorel Ghica.

| unvecin a răspuns:

N-au legătură. Mai bine citește o carte bună decât să urmărești video-uri stupide.

Întrebări similare