anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Chiar daca amandoua variantele ar putea fi lipsite de realitate,ce anume crezi ca s-ar apropia mai tare de adevar din urmatoarele scene?
Nasa descopera extraterestrii si ar iesi un razboi intre oameni,extraterestrii buni, rai etc sau o venire a lui Iisus si o judecata dreapta dupa propriile fapte?!
Spune-ti ideea!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu stiu alte 2 variante mai tari decat astea. Mi-au fost spuse de mai multe persoane.
1 - Daca vin extraterestrii si ar iesi un razboi, isus o sa vina sa ne salveze.
2 - In 2012 vor fi foarte multe dezastre naturale dar, o specie de extraterestrii o sa vina sa ne salveze.
Stim cu totii ca specia noastra e miezul din fanta in tot universul iar pentru o specie care poate sa calatoreasca prin spatiu cum ne plimbam noi din bucatarie in camera, supravietuirea oamenilor este principala grija.

7 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Bineinteles ca a doua venire a lui Isus!

| danut a răspuns:

Punctul doi.

| thegatekeeper a răspuns:

Prima varianta, fiindca mi se pare ceva mai rezonabila si rationala, fata de reintoarcerea unui personaj mitologic pe Pamant. Mi se pare mult mai realista existenta unei alte forme de viata (sau chiar a mai multora) in Univers.

| i86e2 a răspuns:

Mi se pare mult mai rezonabil să crezi că există extraterestri pe alte planete din Univers, adică există enorm de multe stele și planete, mi s-ar părea incredibil să nu existe viață și pe altele. Dacă șansele ar fi ca la loto, de 1 din 14 milioane, tot ar exista nenumărate planete cu viață. Nu zic că ne-au vizitat extratereștrii ăia, fiindcă nu cred asta.

| Silviuloan a răspuns:

Venirea Domnului nostru Iisus Hristos.

| AlbaAura a răspuns:

Venirea lui Iisus.Iti dau un fragment din Crez *...si iarasi va sa vina cu slava, sa judece vii si mortii a Carui imparatie nu va avea sfarsit...*

| eLPySum a răspuns:

Stai putin... Nasa descopera extraterestrii? laughing eu cred ca Nasa deja stie de existenta lor dar ascunde acest lucru de ochii lumii.
Razboi intre oameni, extraterestri buni/ rai : Deja simt ca oamenii ar fi anihilati total, cu tot cu Terra si cu toate sperantele lor si jucarioarele lor numite arme. ( Nestiind ce fel de tehnologie ar avea acesti extraterestri, insa tinand cont ca au avut abilitatea sa ajunga pana la noi, consider ca sunt mult mai evoluati )
Cat despre venirea lui Iisus : Putin probabil. Daca ar exista o judecata "dreapta", cred ca numai 1% din populatia pamantului s-ar duce in acel loc etern, minunat, splendid si innexistent numit Rai.

Întrebări similare