| Marck94 a întrebat:

Chiar daca v-ati luat de mine ca nu exista Dumnezeu, nu este viata dupa moarte, nu exista nimic. Credeti in continuare in basme, in acel Dumnezeu care nu exista, nu va ajuta cu nimic cu asta pana muriti. Veti fi doar " schelete " asta e sfarsitul vietii. Puteti sa ma criticati cat vrei, e realist.

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Multi nici nu stiu in ce cred, daca nici macar nu au citit vreodata biblia

| mentholinks a răspuns:

Asa e. Acoperamant de viermi vei avea.

| Steregoi a răspuns:

Esti profet? Stii tu ce va fi cu fiecare dintre noi?

| AliGab a răspuns:

Asta este realitatea ta!

| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos a răspuns:

Nu te critica si nu s-a luat nimeni de tine, eu zic ca trebuie sa ne respectam intre noi, nu conteaza religia. Poti crede in ce vrei. Ai libera alegere, Dumnezeu nu te obliga sa-l urmezi! Unde ar mai fi iubirea in cazul asta?
Nu ai de unde sa stii unde si cum se termina viata, eu iti recomand sa citesti Noul Testament, a ajutat multi atei de a lua decizia corecta.
Fiecare crede in ce vrea el, avem dreptul acesta. De ce te intereseaza in ce cred eu? Eu zic sa te interesezi de tine, sa te uiti mai adanc in sufletul tau happy
Chiar atat de mult vrei sa se opreasca viata? Ce ai de pierdut daca crezi si il urmezi pe Iisus? Fii bun, iubitor si bland cu ceilalti, nu rezolvi nimic prin rautate. Iisus, fiul lui Dumnezeu a murit pentru noi, ca oricine crede in el sa nu piara, ci sa traiasca vesnic. Iisus Hristos sa te ajute, sa te lumineze in dragoste si sa te ajute sa faci alegerea corecta happy

| Steregoi a răspuns (pentru WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos):

Stii cum e. Ce crede omul aia i se va intampla. Daca crede ca va fi rau cu el rau va fi si invers bine va fi. laughing

| Golyat18 a răspuns (pentru Steregoi):

Cum adica. Nu erai tu ala care crede in Inferno si in RAY?
rolling on the floor

| Steregoi a răspuns (pentru Golyat18):

Eu cred ca voi ajunge in rai si in mod sigur voi ajunge in rai.

| Golyat18 a răspuns (pentru Steregoi):

Aha, fain... dar de mine care vreau odihna vecinica, adica nimic dupa moarte ce zici... Unde voi ajunge?

| Steregoi a răspuns (pentru Golyat18):

In pamant e odihna vesnica.

| SecretDarky a răspuns:

Îți cam place iadul nu?hee hee