anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Chiar trebuie sa citim Biblia sau Îl putem cunoaște pe Dumnezeu și în cărțile de tip Viata lui Iisus de Ellen G. White? O carte care pe mine ma atrage și cred ca cu asta voi începe în a Îl cunoaște pe Dumnezeu.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Biblia e începutul oricărui drum al unui credincios. Cum ai putea, fără sa cunoști Biblia, sa trăiești cum cere Dumnezeu? Dacă nu citești Biblia, nici măcar nu cunoști voia lui Dumnezeu și nici nu știi cum sa trăiești ca să Ii fii plăcut. Începe cu Biblia. Numai Biblia te va îndruma spre Dumnezeu ptc e singura carte care poate schimba viețile oamenilor cu adevărat. Ti am răspuns la cealaltă întrebare cu "Oare chiar trebuie sa citesc Biblia?" și am pus multe versete legate de Biblie și cât de important e sa o citești.

3 răspunsuri:
| CostinAlamariu a răspuns:

Da, chiar trebuie

| Claudiu1213a a răspuns:

Dumnezeu nu cheamă la o religie, sau sa faci nu știu ce ritualuri, sau sa te botezi nu știu la ce religie.Te sfătuiesc sa citești pentru început biblia originală dar atenție unele lucruri s-ar putea nu le înțelegi, unde nu înțelegi întreabă un pastor sau anumite persoane credincioase iar dacă nu îți răspunde nici pastorul, nici alții credincioși cauta pe net explicațiile la ce nu înțelegi

| Whateverrr a răspuns:

Biblia este singura carte despre care putem avea certitudinea că este inspirată de Duhul Sfânt. Poți citi și alte cărți creștine, comentarii ale Scripturii, însă cu prudență și prin raportare la Sfanta Scriptura.