anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cica mortii inviaza in trup, care trup daca el a murit, s-a degradat in pamant?
Imi explica si mie cineva cum sta treaba cu "vor iesi din morminte"?
Mai exact ma intereseaza care morminte si cum vor iesi acesti oameni, suflete din ele, adica in trup sau duh.

Răspuns Câştigător
| Adolf8 a răspuns:

Imaginația umană este nelimitat.
"Morții o să se scoale din morminte când în iad nu va mai fi loc. " Aceste cuvinte provine din Biblie din testamentul vechi și preluat de scriitori și de Hollywood pentru filme. Sufletul ( Duhul) este o energie anume din corpul uman. Corpul uman putrezește in mai puțin de 350 de zile, un corp aflat în putrefacție nu are destulă forță pentru a ieși din morminte!

| anonim_4396 explică (pentru Adolf8):

Acele cuvinte nu sunt DIN Biblie și sufletul nu este același lucru cu duhul unui om

46 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

E o metafora. Vor invia in trup, dar nu trupul ce l-au avut, ci unul asemanator. Clonat, daca vrei happy.

| anonim_4396 explică (pentru cristi202):

Unul ceresc, ca sa nu mai lasi loc de interpretare.

| ania a răspuns:

Vor iesi din morminte asa cum si Mantuitorul Hristos a iesit din mormant, si duh si trup material dar neperisabil, nemuritor, asa cum are si acum Mantuitorul Hristos si cum aveau si Adam si Eva inainte sa pacatuiasca.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cand au inventat biblia, nu stiau ei atat de multe. Pui intrebari "obraznice" pentru religie laughing
Dpdv biologic este imposibil, dar daca punem la socoteala puterea SF a lui Dumnezeu, cu siguranta poate intra in codurile binare a indivitului respectiv, si poate restabili functionarea biologica a unui hoit degradat.
Crede si nu cerceta.

| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Care hoit ca numai ramane nimic din el daca s-a degradat, vor ramane numai oasele, daca nu se vor sfarama si ele...
Dar e de inteles ca se refera la un trup nou ceresc, adica unul imaterial, caci doar zice ca se vor scula din morminte, ca adica ei dormeau in Locuinta Mortilor.
Deci nu e vorba de cimitire aici, e vorba de un loc(tot imaterial) in care zac sufletele(tot imateriale).
Sufletul din om e o energie din om descoperita mai recent ca biofotonul.
Nu prea stim ce e cu acest biofoton la vremea actuala.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Iisus s-a "sculat" material, si se spune ca la fel a adus cu el si alti morti random.
Cica disparuse trupul, asa au descoperit minunea.

| Mosotti a răspuns:

Pai explicatia e simpla, cand e o inmormantare, groparii inainte sapa groapa si intra acolo in morman, dupa aia ies afara sus, deci asta e "vor iesi din morminte".
Orice altceva e vrajeala, hahaha, dar nu te-ai prins? Ca daca te prindeai nu mai intrebai, nu e clar ca e vrajeala?

| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

De ce ar fi o vrajeala orice altceva ar insemna prin "mormant" daca sensul original se refera la un mormant, loc imaterial pentru fiinte imateriale?
Si asa cum am mai spus, sufletul din perspectica religioasa se refera la o lumina(Prov. 20:27) si e cea a biofotonului despre care putine se stie.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Mda, lumina luminii, si cum au demonstrat ei toate astea? Sunt simple fantezii.

Mormantu e loc pentru material, corpu mort ajunge acolo, nu e pentru ceva imaterial, asta e iar iluzie.
Asa pot debita si eu din astea, si ma crezi? Sa zic nu stiu ce si nu stiu cum.

Ei doar au zis, stiinta a demonstrat
Daca au demonstrat partea cu sufletul nu mai e mult pana a vedea ce e cu acest "biofoton", si nu doar atat, dar ii va da de urma si locuintei lui, care poate fi chiar in subteranul universului, in micro-universul necunoscut.
Deci nu o iluzie.
Ramane de demonstrat in stiinta...

Cum a demonstrat stiinta? Nu are cum demonstra.

E ca si cum eu acum as zice ca dupa ce murim, ne ducem cu sufletu in alta lume unde ne incarnam in niste extraterestrii mult mai inteligenti, ma crezi?
Ca nu ai cum arata ca asa e.

Au demonstrat doar partea ca exista o lumina in noi, cert una care se vede doar cu niste aparate speciale.
Citeste mai multe despre biofotoni aici:
https://noulpamant.ro/......-partea-1/

Si in naturā nimic nu se pierde, totul se transforma.

E, e facut din lumina, tu crezi ce e acolo? Sau si daca o fi, nu are treaba cu sufletu si altele de genul.

Daca vrei sa nu pari ignorant doar pentru ca esti ateu, incearca numai sa fii de acord cu asta, cu biofotonul, altfel faci de ras comunitatea ateista, pentru ca biofotonul e demonstrat de stiinta.

Cum nu are treaba?
Are treaba daca sufletul asta inseamna din perspectiva religioasa, o "lumima care patrunde pana in fundul maruntaielor".

Am zis ca, cu lumina o fi adevarat pe partea stiintifica, insa nu are nici o treaba cu ce zice religia, de unde stiu ei ca sufletu e ca o lumina care patrunde pana in fundul maruntaielor, fi ma serios, ce naiba!

Macar astia stiintific au pus in evidenta asta cu lumina, adica isi sustin ce zic.
Ceilalti cum au pus in evidenta?! Si chiar daca sa zicem ca ar fi vazut in halucinatiile lor o lumina, de unde stia ca aia e sufletu si nu era pur si simplu o lumina care apare din alte motive?!

Daca te uiti in religie, f multe nu au nici o logica daca le analizezi mai atent.

Acolo apare un cod de programare si atat pe pagina aia.

Despre ce e vb? Zi rezumatul.

Apare asta:

{
"short_name": "Bible.com",
"name": "Bible.com | YouVersion, the Bible App",
"icons": [
{
"src":"/static-assets/icons/bible/200/en.png",
"sizes": "200x200",
"type": "image/png"
},
{
"src":"/static-assets/icons/bible/512/en.png",
"sizes": "512x512",
"type": "image/png"
}
],
"start_url": "/bible/111/JHN.3",
"background_color": "#FFF",
"theme_color": "#555",
"display": "fullscreen",
"gcm_sender_id": "103953800507",
"prefer_related_applications": true,
"related_applications": [
{
"platform": "play",
"id": "com.sirma.mobile.bible.android"
}
]
}

Habar n-am de ce iti apare codul ala informativ in loc sa te trimita direct la sursa. Probabil esti pe desktop
Dar asta scrie acolo si in biblie:
"Suflarea omului este o lumină a Domnului, care pătrunde până în fundul măruntaielor."
Prov. 20:27

Deci au definit acel suflet, ba chiar mai mult, cand nu existau pe atunci aparate de ultima generarie care sa depisteze aceasta lumina.
Cum iti explici asta?
Sau cum iti explici ca au scris despre strucructurile fulgului de zapada vazut doar la microscop?
Nu ai cum, decat daca esti ignorant.

Tu zici ca anumite locuri din biblie sunt lipsite de rationament si, pentru ca uiti ca Biblia e o colectie de carti zici ca toata e asa.E total gresit sa gandesti asa.
Din cate stiam eu, tu nu ai citit Biblia, cum dar poti zice ca ai gasit locuri lipsite de logica?
In afara de aia cu taxele si impozitele nu te-am vazut plangand.
Si eu nu vad ca ar zice rau sa ne supunem stapanirilor, pe vremea aia, ca daca nu te supuneai tu erai cel care suferea mai mult.

"De unde stiu ei ca sufletu e ca o lumina care patrunde pana in fundul maruntaielor?"

Prin credinta, stiau ei, si nu ti-o pot explica daca nu o experimentezi.

Ai mai fi serios, tu nu glumesti? Fi serios, habar nu aveau nimic, ei doar fabulau isi imaginau cum ar fi sufletu asta, chiar daca ar coincide chestia cu lumina intamplator.
Ce naiba, daca glumesti e ok, dar nu vreau sa cred, ca chiar crezi fantasmele astea.

Aia cu stapanirea nu era deloc bine sa te supui, ca supunerea era sa te munceasca pana iti venea rau pe nimic si tu sa taci! Asta doreau.
Trebuia sa zica acolo asa "conducatorii se aiba grija ca supusii sa o duca bine pe munca lor, sa aiba si ei o viata buna, si din munca lor sa plateasca ceva taxe ca sa beneficieze de ele, sa aiba strazi, sanatate, invatamant, etc", dar NU asta era scopul! Scopu era sa se imbogateasca aia de sus cat mai mult, si de aia au scris asa, ca lumea sa ia de sfant chestia aia si sa se conformeze, sa nu faca gura, vezi cum se leaga?

Si tot de aia ziceau ca imparatu e pus acolo de dumnezeu, ca sa nu conteste nimeni, deci are o logica tot, daca analizezi faptele, ajungi la concluzia asta, totu e politic si era.

Pai sincer cam aia e esenta bibliei, restul e cam umplutura. Omu sa taca, sa indure, sa fie sclavi, sa munceasca si altii sa stea in lux si sa nu faca nimic.

Ilogicitati sunt si fara sa citesti toata biblia, e de ajuns sa stii principalele.
"Sa nu preacurvesti", pai nu tot dumniezo ala a facut barbatu footacios din cale afara? Ca sa f cat mai multe, ca ala ii e rolul biologic de aia are testosteronul asa sus, deci contradictie.
De ce n-a facut sa nu ne vina sa preacurvim?!

"am devenit rai, dumnezeu nu ne mai suporta", pai cine ne-a facut rai? Nu tot el (presupunem ca el ne-ar fi facut)? Ca asta ajuta la supravietuire in trecut, daca erai bun, crapai. Adica cum, nu-si mai suporta facatura lui?! E culmea. Sa faca update atunci si sa dispara rautatea din gene, si automat nu mai eram rai.
De ce masculii sunt de 10 ori cam mai violenti ca femelele?! Special au fost asa genati.

Si multe alte aberatii care nu se leaga.

Sau aia "aaa am scapat, m-a ajutat dumnezeu sa ma fac bine".
Pai de ce n-a facut sa nu ma mai imbolnavesc, ca era mai simplu.

Plus ca faptele acum nu arata nimic ca exista, n-am vazut mana crescuta daca era taiata, orb care sa vada care s-a nascut asa, si altele, sau vreun om bolnav de diabet de tip 1 vindecat, asa ca aia e.
Si daca nu ajuta, pana la urma nici nu conteaza ca exista sau nu ceva divin.

Pe atunci oamenii filosofau, nu gluma, si nu filosofii venite din frustrari proprii precum "habar nu aveau de nimic...chiar daca ar coincide chestia cu lumina intamolator".
Nu degeaba filosofia este regina stiintelor.
Ai citit cartea Proverbe?
Citeste-o si mai vorbim.
Stii de ce esti ignorant?
Pentru ca daca Biblia sustine ca sufletul e Biofotonul nu incerci mai departe sa vezi ce e cu acest biofoton, daca e ceva cu el, daca Biblia minte cu nemurirea sufletului(biofotunului), incerci sa negi Biblia cu totul, ceea ce numai un ignorant poate face asta.
Uita-te numai la cate frustrari ti-ai pus in raspunsuri si ai deviat de la cele doua subiecte.
Se vede ca si daca ar exista Dumnezeu tu nu ai increde in El.
In fine, nu mai lungesc discutia ca deja am lungit-o destul.
Am si eu o viata si nu vreau sa mi-o pierd dand raspunsuri la toata lumea, mai ales cand imi vin cu zecile.
Nu de alta, dar imi provoaca anxietate.

Daca tu crezi in astea, treaba ta, si daca te ajuta sa crezi in iluziile astea, e f bine.

Cum adica traiesc intr-o iluzie?
Ma apropii de realitate.
Daca acest biofoton e nemuritor, nu vei trai tu intr-o iluzie?
E problema ta daca esti multumit doar cu stiinta de la vremea actuala, nu ca o iluzie.
Cine râde la urmă râde mai bine

Fara fapte nu cred nimic, acum sa vad fapte, sa-mi demonstreze clar, sa zica lumina aia "baaai astia, sunt sufletu`", sa am confirmarea ca sufletu e, nu asa pe visari si pe banuieli.

Pai cand am zis ca eu cred fara dovezi?
Astept sa se demonstreze cum s-a demonstrat aia cum ca avem lumina in noi.
Daca iti zicea cineva in sec.1 ca noi suntem facuti din lumina, credeai?
Si uite ca cei care ar fi zis asta ar fi fost tocmai cei pe care i-ai facut dobitoci.

Pai nu are cum sa existe dovezi! Este imposibil, e pura fantezie, pura manipulare poate, iluzie.

Pai cum sa-i fac daca mereu speculeaza, inventeaza si vor sa convinga lumea de nebunia lor? Ca un om ok nu face asa ceva.
Trebe sa mai gandim si cu capul nostru, ca daca zic ca am cercetat si am vazut nu stiu ce, m-ai verificat tu sa vezi ca asa e? Eu pot zice orice ca si cercetator.

Si dupa aia cand zice cineva ceva, te gandesti, oare poate fi asa?! Si daca este, ce reprezinta? Nu preiei si atat.

Uite faza in SUA, se zicea ca faina alba contine streptozotocin, ala e ceva care induce diabetul, cica ca aveau interes sa imbolnaveasca lumea de diabet.
Pana aici credibil nu? Ca na, o sa vezi ca f multi au diabet acolo, etc.

La o analiza mai atenta constatai doua chestii:

1 - Daca era asa, toti care mancau paine alba faceau diabet, chestie care deloc nu se intampla, pentru ca ala da diabet la oricine ia, nu exista ca unu face si altul nu.
2 - Ala e doar injectabil, nu exista sub forma orala, deci nu poate exista in faina.
Dar oricum punctul 1 da raspunsul f clar.
Dar lumea preia asa fara a gandi.

Daca cineva e cercetator sau altceva si zice ceva NU inseamna ca este si asa, mare atentie, se foloseste de acest lucru ca sa para f credibili uneori daca mint, cand au anumite interese sau pur si simplu vor sa iasa in evidenta.

"Pai nu are cum sa existe dovezi!"
Cand am zis eu ca exista dovezi ca sufletul nostru traieste dupa moarte?
De ce rastalmacesti orice cuvant de-al meu?
Exista dovada ca suntem facuti din lumina, nu si daca lumina aceasta trece intr-o dimensiune noua, care eu asociez cu micro-universul.
Daca eu, de exemplu, merg spre sud si dau de orasul Pitesti, pot sa zic ca nu mai exista alt oras in afara de Pitesti?
Nu.
La fel si tu nu poti zice ca nu exista viata dupa moarte, mai ales acum cand nu se cunoaste nimic despre constiinta, poti sa zici doar ca nu exista cu dovezile actuale, nu si cu cele care vor urma.

"Si daca este, ce reprezinta? Nu preiei si atat."
Pai nu preiei si atat, studiezi mai departe si afli in vremea cand se poate studia, adica acum.
E suficient ca a zis ca sufletul e o lumina, de aici si pana la afla daca biofotul e chiar sufletul nemuritor nu e drum lung.
Sau tu cand incepi in ai invata pe oameni matematica incepi cu functia de gradul 2 si nu cu adunarea si scaderea?
Asa si cu cei care au scris biblia.

Iar exemplul pe care l-ai dat e unul adevarat si de bun simt.

Nu am zis ca ai zis ca-s dovezi, ci ca tu cam crezi in astea.
Pai se cunoaste, daca cunosti cum merge omu, ai sa stii sigur ca nu exista viata dupa moarte.
Constiinta si totul sunt date de creier, de reactiile chimice din creier, daca creieru moare, adios, devi un corp inert ca o mobila, moare si acea viata care si aia e rezultatul chimiei din creier, e f simplu. Se rupe firul si e ca si cum erai inainte sa te nasti, nu mai existi.

E ca la calculator cand ii tai curentu, asa devi tu cand mori, exact acelasi lucru, un obiect mort, doar ca nu din fiare ci carne si oase.

Ca vor astia sa religieze totul, ca maaama ce complicat e, ca nu se stie, ca asa ca pe dincolo, asta e tot propaganda religioasa mascata, dar ei stiu f bine ce am zis eu acum.

A zis ca sufletu e o lumina, insa pe ce baza a zis asta? Si ce e ala suflet de fapt?! Ptr religizare au zis ca sufeltu e viata aia din noi, etc.

"E ca la calculator cand ii tai curentu, asa devi tu cand mori, exact acelasi lucru, un obiect mort, doar ca nu din fiare ci carne si oase."

Lasa ca si la calculator pot exista manevre de a salva memoria (ca aia e importanta) si sa fie transmisa pe undeva prin unde smd.
Asa ca nu fi asa sigur ca ai dreptate, nu inainte-devreme, ca stiinta nu e asa mare cum ti-o inchipui.
Se descopera lucruri in natura, acum putem vorbi de univers programat, Big Bang cuantic etc.

Nu stiu daca in biblie scrie ca am fost facuti din lumina, dar si daca a scris, a mintit. Cum s-ar putea face o mana din lumina?! De ce nu mi se face lumina din camera mea mana, picior, ochi, creier, oase, etc?! Sau de ce sa nu se faca chiar un calculator de 3000 Euro, sa nu mai dau eu banii pe el, ca si asa lumina am destula, ca daca poate iesi un om din lumina adica materie, de ce n-ar iesi si un calculator care e tot materie doar ca alt fel de de materie, haha.

Pai nu are cum fi o particula in acelasi timp in doua locuri, pentru ca ai vazut ce a zis presura "daca ne uitam, particula dispare", pai de ce dispare de acolo? Ca nu era de fapt.
Ai sa vezi ca pune accent ca daca te uiti, nu mai e acolo. Zice el acolo de chestia cu existenta in doua locuri diferite ale aceleiasi particule, dar mascat zice ca nu e asa.

Ca daca chiar e in doua locuri, poti sa te uiti sa o vezi si colo si colo.

Si fizica asta cuantica e studiata si e bazeaza de multe ori pe chestii reale si existente, nu pe iluzii ca la suflet si religie. De ex ne-a zis Presura de ce teleportarea nu e posibila, a explicat f bine de exemplu, dar a explicat f bine si altele care au logica.

Pai normal ca vor fi manevre sa salvezi memoria si la om, asta e f clar, dar nu de asta era vorba.
Ca tocmai, ca suntem un calculator doar ca biologic si mult mai avansat.

Ca memoria aia si altele sunt materializate in niste legaturi neuronale formate pe acolo, si daca le copiezi pe alea, ai memoria salvata, se va face asta in viitor, asta sigur.
Poti copia si experienta intr-un domeniu, si sa o pui la alt om. Si poti sa stergi totul din crierul lui x, si inoculezi totul lui x de la y, si x va deveni y cu totul, in afara de corpul fizic, devine ca x la gandire, temperament, caracter, pasiuni, constiinta de sine, etc.
Deci astea exista si sunt clare, nu e nici o problema, nu e fantezie.
Dar aici era vorba de asa zis suflet.

| T0T a răspuns:

Biofotonii sunt simpli fotoni emiși de organisme (sisteme biologice) - de acolo denumirea de „bio". Aceștia sunt emiși și în plante. Existența lor era anticipată având în vedere că în natură sunt insecte și animale care luminează și se poate vedea asta cu ochiul liber.

https://en.wikipedia.org/wiki/Bioluminescence

Lumina poate fi produsă de materie care se află într-o stare excitată și excitația poate proveni dintr-o varietate de surse (unele fiind din organismele biologice).

https://andor.oxinst.com/learning/view/article/emission-of-light

De aici până la fantasmagoriile în care crezi este cale lungă. E un proces cât se poate de natural.
Văd că îți place să o arzi cu pseudoștiințe citite random de pe net fără ca măcar să deschizi o carte de fizică, biologie sau o sursă care prezintă știința așa cum e. Nu ești cu nimic diferit de fanaticii religioși. Doar că ăia cred în alte minuni.

| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Multumesc ca ti-ai facut timp sa copiezi informatii de pe internet despre biofoton si sa mi le arunci mie aici in fata de parca eu nu as fi studiat biofotunul.E lipsa de respect, ori asta se penalizeaza cu ati gasi greseli in raspunsul tau.
Vad ca te pricepi la toate, la Univers, la biofoton la...mai putin la copii.
Avem internet.
Nu am nevoie sa definesti ce inseamna biofotunul si unde poate fi el observat, de pe internet, pentru ca stiu si eu, mi-a tras si mie tata internet, eu am nevoie sa imi clarifici mie ce se intampla cu biofotonii atunci cand noi murim.
Dar nu ai cum, pentru ca e in curs de investigare.
"În timp ce detectarea biofotonilor a fost raportată de mai multe grupuri, ipotezele că astfel de biofotoni indică starea țesuturilor biologice și facilitează o formă de comunicare celulară sunt încă în curs de investigare."
Biofonii apartin de fizica cuantica

"E un proces cât se poate de natural."
Pai de ce as crede intr-un Dumnezeu supranatural daca eu sunt panteist?

"Văd că îți place să o arzi cu pseudoștiințe"
Nu e nicio pseudostiinta laughing sunt ipoteze, iar ipotezele pot deveni stiinta sau pseudostiinta.
Pseudostiintele sunt si au fost desconsiderate de mult prin dovezi clare, nu vorbe si atac la persoana si credinte.

". fără ca măcar să deschizi o carte de fizică, biologie sau o sursă care prezintă știința așa cum e."
Ai fost si la WC cu mine, ai fost oriunde, de aia zici ca nu am deschis o carte de stiinta.

"Nu ești cu nimic diferit de fanaticii religioși. Doar că ăia cred în alte minuni."
Eu in ce minune cred?
laughing)
Acum oamenii de stiinta vorbesc de univers programat, de un Big Bang cuantic...dar ce sa stii tu, tu stii doar sa faci pe inteligeanta cu mine.
Si astia cred in minuni?

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

„Prietene", ești pe dinafară. Nu doar la chestiuni sociale, dar și științifice. Nici nu ar conta că ești paranoic dacă nu o țineai într-o continuă aberație.
Legat de Internet, ar fi bine să știi să cauți unde trebuie și să înțelegi o iotă. În cazul tău căutarea mai mult te pune în ceață. Ai o minte confuză și odihnită, îmi pare rău s-o spun. N-ai leac. Sănătate.

| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Acum 15 minute | Sppin explică (pentru T0T):
"Vreau doar sa clarifici ce se intampla cu biofotonii atunci cand noi murim."

acum 1 minut | T0T a răspuns (pentru Sppin):
„Prietene", ești pe dinafară...esti paranoic, n-ai leac."

Reiese clar de aici ca omul cand nu stie raspunsul prefera mai bine sa jigneasca, exact cum face un copil daca ii spui ca nu e frumos, nu e puternic, nu e inteligent.
E greu sa spui nu stiu?
Sau e mai usor sa jignesti?
Ai zis ca iti bati copilul?
Se vede de ce, ca nu ai rabdare cu oamenii.
As baga mana in foc ca era pentru prima data cand ai aflat de biofoton, dar ma tem ca nu ai baga si tu mana.
Cu asta cred ca am incheiat discutia.

| relian a răspuns:

Cum or sa iasa din morminte? Am vazut ca mai citesti una alta,ar fi trebuie sa stii laughing sau sa fi citit cea spus Newton,referitor la chestia asta.
Nu mai stiu exact, daca imi amintesc bine, studentii sau cineva l-a intrebat ce crede sau ceva de genul asta si el a stat si a raspuns cam ceva de genul asta:

A luat niste pilitura de fier a amemstecato cu tarana, dupa care cu un magnet a adunat pilitura din acel amestec, a zis uite cam asa va scoate si Dzeu oamenii din morminte laughing

Bine nu stiu daca Newuton a zis chestia asta, parca asa mai miaud aminte.

| Mosotti a răspuns (pentru relian):

Pai aia zic si eu, ca e o iluzie totul cu iesitul, cu sufletu si restul, cine ar cunoaste bine omul ca si aparat biologic cum merge, si-ar da seama simplu de asta.

Nu s-a pus concret in evidenta nimic, nu s-a vazut nimic, sunt pure fantezii ale unora care vor sa mentina religia puternic in mintea oamenilor care nu prea judeca cu mintea lor.
Si normal ca-ti vine "ia uite ce am descoperit cutare...o lumina...si uite coincide cu ce a zis in biblie domne".

Omu crede fara sa se gandeasca ca poate aia mint ca au descoperit aia, si fara sa gandeasca ca biblia insasi a fost scrisa de marii smecheri la vremea lor pentru interesele lor, si ca totu e o minciuna pentru a manipula lumea in masa.
Ca e una sa vina imparatu si sa te asupreasca si sa macani ca nu iti convine, si alta era sa zica cum ziceau ca imparatu e pus de dumnezeu acolo, ca atunci lumea tacea ca na.

| anonim_4396 explică (pentru relian):

Se refera la Locuinta Mortilor, nu morminte fizice.
E de domeniul spiritual si energetic.
Nu stim ce e constiinta la vremea actuala, dar vom afla (probabil) in viitorul apropiat.
Tare aia cu Newton laughing
Sa stii ca exista teoria argilei in abiogeneza, asa ca nu rade daca am fi facuti din pamant.

Ma, ia stai asa, unde a mintit Biblia aici cand zice ca noi suntem facuti din lumina?
Unde?
De ce esti asa de, nu ma poti intelege ce vreau sa zic?
Am inteles, esti un ateu convins, dar si sigur ca ai dreptate?
Ai studiat fizica cuantica?
Ultima data cand am vorbit noi doi de fizica cuantica a fost cand mi-ai spus ca, citez:" Nu cred ca doua particule pot fi in acelasi loc si in acelasi moment".
Si cumva erai sceptic.
Cand am vorbit de constiinta si ca, Cristian Presura a zis ca nu se poate stii ce e cu ea, tu ai zis ca se poate, ca se studiaza biologia (de parca biologia are legatura cu fizica cuantica).

| Catrice a răspuns:

Ajung ca inviaza.

| Zuzu1991 a răspuns:

Zombi mon, bloody zombi mon

e promisiunea fiecarei religii ca o sa ai viata dupa moarte, ca sa creada prostimea ca religia aia "e pe bune"
si cam atat
dupa ce mori, indiferent ce e pe lumea ailalta, nu e nimic din ce iti poti imagina, in plus oamenii sunt puternic legati de corp, personalitatea unui om se schimba cand e flamand, cand e obosit, chiar balonat, iar personalitati care s-au schimbat radical in urma unei probleme la creier tot sunt documentate cu duiumu'

Răspuns utilizator avertizat
| Zuzu1991 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Dap

| SingleForOne a răspuns:

Cum a fost făcut Adam, așa vor ieși și aceștia.

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Nu iese nimeni de acolo o data plecată acolo rămâi

| Flavianadx a răspuns:

Probabil vor sa zică ca primesc un trup nou. Dar nu o zic, pentru ca atunci ar însemna ca accepta reîncarnarea.
Sau o fi vorba de un trup nematerial, tot ca un duh happy