| Mădă0611 a întrebat:

Cica multi oameni de stiinta erau crestini, printre care nici un negru sau o femeie, sper ca intelegeti aluzia. Pun un citat frumusel, am observat ca astfel cuvintele capata o anumita valoare, si o intrebare frumusica (2 in 1):

Citatul: If every trace of any single religion were wiped out and nothing were passed on, it would never be created exactly that way again. There might be some other nonsense in its place, but not that exact nonsense. If all of science were wiped out, it would still be true and someone would find a way to figure it all out again – Pen Jillette

Intrebarea: Teoria Big-Bang a fost elaborata de preotul catolic Georges Lemaître, deci crestin. Cu el de ce nu va mandriti? Daca ideea i-a fost insuflata de duhul sfant care s-a hotarat sa dezvaluie adevarul acum ca oamenii ar fi capabili sa il inteleaga? Big-bang-ul anuleaza pacatul stramosesc, de aici multe altele.

31 răspunsuri:
| 1cristian1990 a răspuns (pentru Mădă0611):

Pai are legatura reincarnarea cu evolutia! Poate cineva s-a reincarnat de 10000 de ori pe planuri diferite si nu a invatat nimic ( evoluat ) si altu s-a reincarnat de 5000 de ori si a reusit poate sa atinga evolutia spirituala si intelepciunea cea mai de sus posibila, eu sunt de considerentul ca ne-am nascut cu un scop pe planeta aceasta nu doar sa ne nastem, mancam, povestim, filozofam si murim!