"Noi oamenii suntem superiori pentru ca avem o constiinta.Noi nu omoram pentru mancare sau sa luptam."
Rau destul pentru mancare nu ucidem dar pentru bogatii si averi da.
"Noi ne comportam civilizat."
Nu am de unde sa incep, omul este ipocrit, urator, orb si multe alte asfel calitati tot ceia ce se numeste "rau" este rasa umana daca ar fi dupa as extermina umanitatea pana la ultima creator "inocenta".
Intrucat nu mai comunicam, nu pot sa-ti spun despre om ca incununare a creatiei, ratiune si gand al vesniciei ce-l are in inima.deasemeni nu pot sa-ti spun despre faptul ca omul stapameste pamantulmsi acum mai nou il si distruge, fiindca de asta e inteligent si are stiinta.a facut din distrugere o arta, legala.ce sa-ti spun despre faptul ca pamantul i-a fost dat in ingrijire si ocrotire si gospodarire? iar maria sa omu tocmai cu asta se ocupa.iar sfarsitul pamantului nu religiosii prosti si inconstienti dar responsabili il vor aduce? ce sa mai spun? caltati? nu native dar le are omul asa cum a si fost prezis; vor innota ca pestii marilor si vor zbura ca pasarile cerului.si nu se va mai deosebi barbatii de femei din cauza parului si a nerusinatei imbracaminti.nu s-a specificat, ca vor avea oamenii calitati mai ceva decat animalele si cei pomeniti de tine, prin diferite inventii, cu care vor avea maaaare grija de planeta asta, care grija vedem zilnic unde duce.deci intrucat nu-ti pot spune toate astea noi necomunicand amandoi, ma multumesc sa-ti spun noapte buna.
Mie în Biblie Creatorul meu îmi spune că oamenii sunt superiori animalelor și eu îl cred pe cuvând așa că sunt convinsă că orice om e superior animalelor.Tu ai fi de acord să donezi de exemplu, dacă ar fi de folos un rinichi de al tău pentru a salva viața unui animal?
Deci tu afirmi ca esti superioara si din pdv fizic corect? Cam cat de bine vezi in comparatie cu un vultur? Cam cat de repede fugi in comparatie cu un leu? Cam cat de bine rezisti la frig in compartie cu un urs polar? Mai esti superioara?
Cat despre intrebarea ta cu donatul, este o idiotenie. Poate ca as dona in anumite circumstante dar tu uiti ceva : e posibil sa iei de la animale si sa pui la om. Nu crezi ca esti cam egoista? Tu vrei doar sa iei nu si sa dai. Daca pe pamant ar fi fost 2 rase "superioare" iar omul ar fi fost pe locul 2, cam ce ai spune despre cealalta rasa daca ar afirma "nu renunta la organul tau pentru acele creaturi inferioare"?
Tu acum ai intrat intr-un alt subiect care te depaseste si o sa pierzi. Noi vorbeam de superioritatea FIZICA. Nici tu nu esti capabila sa intelegi asta?
Spune-mi daca fizic esti superioara unui urs, unui rechin, unui sobolan si unei pisici.
"eu îl cred pe cuvând așa că sunt convinsă că orice om e superior animalelor."... cea mai penibila afirmatie din ultima luna. Bravo. Tu mergi pe modelul "daca scrie in cartea aia atunci trebuie sa fie corect". BULLSHIT.
recedaniel3 întreabă: