"Cu toate acestea, nu am putut face niciodată o celulă vie." https://en.wikipedia.org/wiki/Cultured_meat
Hahaha, dovada? >> "Socotim documentarul folositor, însă desigur, ultima dovadă a existenței lui Dumnezeu este dovada internă, dovada din inimile noastre." Serios? Te rog...
„Cultured meat" este o creștere a unei culturi de celule vii pe baza a altor celule vii. E o tehnică regenerativă. Citește mai cu atenție ce ai postat. Nu dovedește absolut nimic. Nu este vorba de a face o celulă vie. De a crea viață. Dacă cineva ar putea face așa ceva, ar primi premiul Nobel pe loc. Dincolo de asta, se vede treaba că tu nu ai nicio trăire internă. Păcat. Îmi pare sincer rău pentru tine. Ce mai cauți în forumul acesta atunci?
Exact! Ce am postat eu dovedeste la fel de mult cit documentarul ala postat de tine. Haha, nu am nici o traire interna. Da, corect, nu am prieteni imaginari. Asta e... dar lasa ca nici eu nu-s sanatos la cap, nu te ingrijora. Toti sintem putin luati, vorba cintecului.
Si o fac cu mare succes de niste mii de ani, nu de ieri-azi. Daca stai sa te gindesti, religia e cea mai veche si mai eficienta forma de marketing.
Www!
Domnul Gabi, aparent știe și Biblia.
Și ține și cu ladys. )
Cum se face că v-am mai urmărit întrebările pe aici, dar pe asta nu am văzut-o? )
Aici sunt expertă.
Și-mi pare rău că acum o să-mi pun doamnele în cap, dar explic tot ce am priceput eu din religia mea și Biblia mea.
Eva o păcătuit prima, ascultând de șarpe, dar pe lângă asta, o mai dat din măr și tutului de Adam. ) Deci nu vi se pare cam mare păcatul Evei? O dată ea, apoi ispitind și pe altul.
)
Și plus că se leagă de treaba cu copiii. Abia acum am realizat și eu că da, facerea de copii este direct legată de menstruație. )
Să-mi vină rău și alta nu. )
Deci din ce am înțeles eu. Dumnezeu a pus nașterea în ea, în femeie. Înainte nașterea era curată, fără sânge, fără dureri, perfectă ați putea spune. Apoi după prostia lor a protopărinților, Dumnezeu i-a pedepsit. Dar nu doar pe ea sau doar pe el. Pe amândoi.
Pe Adam l-a pedepsit ca să plece din Eden și pe pământ, acolo Adam să fie ca un sclav, la munca câmpului și doar cu sudoarea frunții să-și găsească pâinea. Iar pe Eva a pedepsit-o prin sângerarea lunară și prin dureri la nașteri. Nu știu dacă știți și acest aspect, dar până la Eva și tâmpenia ei, Dumnezeu nu pusese dureri în nașterile femeilor. Deci s-a legat de tot ce înfăptuise el. Ca de fapt ceva ce era normal, să devină anormal. Adică Adam să muncească ca un rob, iar Eva să nască în dureri.
Ar fi asta o explicație ok, pentru dv?
Vi se pare fair-play așa?
Tin cu logica. Iar dupa fratii Grimm si o gramada de alte povesti cu mult mai mult sens, la biblie, pe la vreo 11-12-13 ani cand am citit-o, -am cocosat de ris in timp ce m-am simtit de multe ori luat efectiv de prost.
Interesant cum de n-ai vazut intrebarea asta, nu are treaba.
Acum, legat de raspunsul tau... omiti ca atunci cand Adam si Eva povesti nu stiu ce, deja Zeus crease toate animalele, da? Inclusiv mamiferele. Deci totul minunat, nastere fara dureri si alte alea, pana ce Eva a calcat strimb, apoi brusc au fost pedepsite toate mamiferele de gen feminin. How fudged is that? Deci cit de debil si pervers si sadic nenorocit sa fii sa pedepsesti necuvintatoarele pentru ce a gresit, chipurile, una cu care imparti doar nasterea de pui vii si ceva caracateristici ale aparatului reproducator?
Deci tu ai explicat foarte frumos si ai omis complet ca Eva nu e ruda cu vaca, cu oaia, delfinul, sau girafa!