| Anonymus314 a întrebat:

Cine a creat atomul si cati atomi au fost la inceput? < - Intrebare pentru atei ca stiu raspunsul adevarat oricum. happy

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Orice intrebare ai pune tot nu ai ajunge la un inteles cu ei. Sunt atat de "intelectuali" incat nu pot percepe cum Dumnezeu a existat dintotdeauna. Mintea lor se rezuma doar la ce se vede... iar daca dai exemple de ceva ce nu se vede cum ar fi: ultrasunetele,infrarosu, aerul etc. Zic ca astea s-au demonstrat, astea exista numai Dumnezeu "saracul de El" nu s-a demonstrat ca exista.

34 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Atomi? N-ai citit nici măcar câteva rânduri despre Big Bang și chimie și te crezi geniu. Ironic.

| Kentakeji a răspuns (pentru Anonymus314):

Ia asculta, doar pentru ca nu stim cauza pentru care acest punct a explodat asta nu inseamna ca a fost neaparat o deitate care a facut asta.
Si cu siguranta nu inseamna ca o carte veche de 2000 ani e adevar pur.

Tu esti de acord cu faptul ca dumnezeu a existat indotdeauna si nu a avut nevoie de nimeni sa i-l creeze.
Din moment ce crezi prostia asta poti pur si simplu sa spui ca universul a existat dintodeauna si nu a avut nevoie de un creator.

"voi credeti ca ceva inexistent a creat lumea" Asta cum mai vine?
Nici nu are sens ce spui. Si in plus, iar e dumnezeul tau special de poate sa existe asa dintr-o data si universul nu? Iti spun din nou, daca tu spui ca dumnezeul tau a existat dintodeauna eu pot sa iti spun simplu ca universul a existat dintodeauna.

"haosul a creat sentimentele" Daca tu esti asa de retardat incat sa nu intelegi care este scopul unui sentiment si cum functioneaza nu este vina mea. Si uita-te bine la ce ai scris : haosul a creat sentimentele, ce naiba vrei sa zici si cu asta?

"toate frumusetile lumii" Ia te uita, acum spui ca dumnezeu exista pentru ca un munte e frumos. Nu poti sa accepti ca e frumos fara nevoia de un creator?

"Pai sincer eu daca bat din 2 tigai si le dau cap in cap nu-mi apare o planeta-n casa... "

Gata, esti retardat. Terminam discutia, nici nu mai am ce sa-ti spun.
Si pe langa asta vad ca te-ai nascut in 96, deci esti doar un copil naiv.

Sper sa iti treaca nebunia cand cresti.

| Anonymus314 explică (pentru Kentakeji):

Ignore,pentru jigniri :*

| AndreiDoMino a răspuns:

Fericiti cei ce cred si nu vad