Gura pacatoasei adevar graieste...
Eu nu sunt pacatoasa, eu sunt sfanta ca tine, ***-m-ar satanele.
Care iti este gradul de alcoolemie din sange, sfanto?
Par eu beata ?
Putin,cred ca ai tras ceva azi-noapte.Am dreptate?
Ai dreptate. Doar putin am ametit, dar din fericire nu-s beata.
Cat ai baut, alcoolica satanista si nelegiuita ce esti?
Vreo 10 pahare de bere, ma intrebase mama unde e berea si i-am zis ca am varsat-o din greseala pe parchet.
De ce sunt sigur ca nu te-a crezut?
Pai de ce sa nu ma creada? poate am vrut sa gust putin si din greseala am varsat nu numai in cana, ci si pe langa. Nu te teme, nu am reusit sa ma imbat, ca altfel ziceam ceva gen "viola-m-ar Teo'', ca stii ca gura pacatosului adevar graieste.
In alt caz, sora mea a inceput sa se pise pe jos. Puteam sa dau si dovada ca am varsat bere.
P.s: tu nu mai intri pe mess?
De la 12 la 16:30, am fost la o bauta strasnica asezonata cu ghitarat, si de la 17 pana acum,am fost la vara-miu, ala mic sa-l invat si pe el niste smecherii la chitara, ca isi ia si el.Acum mai beau ceva,rontai ceva, mai termin un capitol din Hunger Games, si la 19:40 ma gasesti.Si sa nu mai iesi devreme, daca poti.
Tu bei doamne?
Eh,niste vin,niste litri de bere,si niste vermut, tot pacatosul bea, n-ai ce-i face!
Doamne tu esti dumnezeu cum naiba faci pacate
Universuri paralele-in Imparatia Mea sunt tata' lor, pe Pamant sunt un simplu pacatos.
De ce de 3 ori?
De ce de 3 ori?
Pentru ca asa ne este relatat in Cuvantul Sau.
Aha. Nu stiam asta.
Pe cine nominalizezi?
As avea cateva nominalizari, dar ma tem ca n-as putea sa-i nominalizez tocmai pentru miss sfinti, mai corect ar fi miss mortaciunea anului, caci toti sfintii sunt morti, putreziti, si... dezgustatori.
Ce idee buna, Miss Sfanta 2012 si Miss Sfantul 2012.
Gata, le-ai dat idei astora de la patriarhie, sa vezi la anul ce-o sa fie.
Sfanta Viata si sfantul Adevar!
Aia pe care-i crezi tu sfinti au fost fie criminali (de ex. Stefan cel Mare, Constantin, fie victime ale unei crime, fie propagandisti in numele Diavolului care singur se recunoaste ca Lucifer... adica Christos!
Cand e vorba de sfintenie nu mai conteaza frumusetea exterioara! Dumnezeu nu se uita la felul in care arati; nu se uita la fata omului; la rangul care-l ai; la pozitia sociala; in general in viata sfintilor frumusetea fizica nu e asa importanta! Si despre felul in care arata a sfintii nu sunt prea multe documente sau scrieri; se vorbeste doar de faptele lor; de felul lor de a trai.