anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine a fost in pelerinaj la moastele Sfintei Paraschiva anul acesta? A stat la coada? Cat a durat?
Vreau mai multe detalii despre pelerinaj, plizz veniti cu o povestioara (nu e tema!).
Dau funda si o binecuvantare!

Răspuns Câştigător
| Danotsa a răspuns:

Am fost...am stat la coada...si a durat 2 zile straight face

20 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Am fost, am stat la coada...credeam ca se vinde ceva! M-au imbrancit cateva babe ( si eu le-am pus piedica) si am facut cativa mosi la buzunare! A fost suuuper misto!

| anonim_4396 explică (pentru мιнαɛℓα36):

Not funny! Eu am fost acum 8 ani, am inghetat bocna, am stat (cu schimbul cu nevasta-mea) de la 7 seara la 12 ziua, si am avut gripa cu febra amandoi in urmatoarea saptamana, semn ceresc ca Sfanta Parascheva (nu Paraschiva) are un har divvin vizibil peste generatii... plus ca am facut copii in anul urmator, deci nu degeaba si-a frecat lenjeria nevasta-mea de capacul raclei. Parascheva rules mai ceva ca fertilizarea in vitro!

Esti din Constanta? Ca prea cunoscuta imi pari...

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ooo, nu! Sunt din Ciorogarla, dar am neamuri si in Cuca Macaii, Spermezeu( Bistrita) si Sacosu Turcesc( Timis). Am fost si pe faleza( erau niste stanci pe acolo si multaaaaa apa), aruncam cu pietre in trecatori!

Ok, ma bucur pentru tine ca ai vazut acolo muuuulta apa, ai rude peste tot si sper ca ai nimerit doar cocalarii si pitipoancele. big grin Ma gandeam ca esti fosta mea diriga laughing ca ai aceeasi varsta, par roscat, lung, o fiica si tot glumeata este, ca tine. Nah, tot ce-i posibil pe site-ul asta laughing

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

De fapt azi nici nu e fosta ta diriga asta de raspunde, ci fiica-sa... i-a spart contul, i-a sters poza de profil, si acum posteaza in numele ei, de ciuda ca i-a interzis sa se duca sambata la un majorat... rolling on the floor

Doaman diriginta de sport, cred ca v-a furat careva contul azi si posteaza injurii de pe el... ce ti-e si cu hormonii astia! Ceva pastile de tiroida vrei?

Doamna diriginta de sport, cred ca v-a furat careva contul azi si posteaza injurii de pe el... ce ti-e si cu hormonii astia! Ceva pastile de tiroida vrei?

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce ai, mo? Nu ma recunosti? Vreau pastile... vreau, vreau, vreau! Dar nu de tiroida. Vreau album albachiarul, ala de ma imbarligai tu acum un an sa il iau, cand ma durea capul! Cred ca d-aia sunt inca in viata, ca nu te-am ascultat! hahaha

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Care diriga mah, e toata ziua cu caprele si tapii la pascut pe izlaz, iar caprele de ciuda ca tapii se uita la sefa se dau de-a dura iar tapi be..haie in-truna. rolling on the floor

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru Hombre):

Ma dai de gol cu tapii, huh? Nota 4, stai jos tongue

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Am fost (in visele mele), am stat la rând mă (nu stau la "coadă"!), nici acum n-am plecat...Vii laughing?
Ce urmaresti Epurasule? Imposibil, întrebarea asta a ta, ascunde ceva! De când te-ai credinciosit tu? Ori astepti pe cineva si nu mai vine de pe acolo?

| anonim_4396 explică (pentru floresdemayo):

Asa a zis Esca pe Pro TV: "Coada de la Mitropolie se intinde pe cativa kilometri"... cine sunt eu s-o contrazic, ea are facultate de profil laughing
Si apoi eu sunt credincios pana in maduva oaselor. Politeist, sa fiu sigur ca nimeresc unde trebuie, cand mi-o veni sorocul (eventual sa am si optiuni in alegere laughing )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am auzit ca daca nu ai credinta, mai bine stai acasa.se poate intampla ceva rau.un verisor si o vecina, au patit-o.au avut indoieli ca ar fi adevarate moastele.mergand pe jos vreo 7 km intre doua sate, o vecina si fiica ei de18 ani, au trecut de un grup de smecheri.varul meu fiind interpelat de catre ei, pentru o tigara si un foc, a luat o bata in cap, iar vecina mea si matusa lui fiind a fost violata.infractorii prinsi si inchisi.9 ani respectiv 11.

Răspuns utilizator avertizat
| William a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa le trebuie daca nu au la ei cutite cand merg pe jos pe distante lungi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Kamarade? s-a intamplat pe drumul de intparcere de la Iasi.a doua zi.un gagiu din sat nu credea nimic, si injura de toti sfintii.i sau furat 100 de oi.a mers la preot spunand ca merge la biserica neagra, sa-i puna la vlesteme pe hoti.preotul i-a spus; lasa domnule,platesti ce trebuie,noi facem rugaciunile necesare,si cu ajutorul domnului, paguba ti se va intoarce. dupa un am de zile, hotul divortand de sotia lui, a fost dat in vileag, si politia i-a adus omului oile la care acesta nu mai nadajduia.acuma este presbiter la bisericasi om de baza pe acolo slujind comunitatii, sub ascultarea preotului si slujind in casa domnului.da vei spune.simple coincidente.dar stiu foarte multe coincidente de acestea.si nu numai cu oameni. poate-mi explici si cum, un calugar de la kiev intrand in subsolul unde odihneau cei adormiti frati ai lui, a strigat fiindca era pastele; Hristos a inviat.iar acestia i-au raspuns intr-un glas; adevarat a inviat.stiu; era ecoul iar calugarul era cam surd.problema e ca celor mai mari ai lui li s-a parut atat de normal incat au consemnat doar in analele manastirii fara sa faca mare tam -tam. exemple sant multe.dar crede cine poate.cine nu, nu e o problema. poate sa nu creada.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adevarat ca nu sunt facuti cu tine! Copiii vreau sa zic laughing)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

| IoanieCriminalul a răspuns:

Am fost si am ciordit la buzunare de am facut bani de un nou televizor! Deabea astept anul vitor happy

| TrentonChase a răspuns:

Macar suntem si noi romanii campioni la ceva, in credinta fast-food si religie de discoteca.