Din cauza ca a muscat din mar...ea i la dat dar el nu trebuia sa muste... poate gresesc dar asta e parerea mea.
Amandoi au pacatuit,deoarece nu au ascultat de Dumnezeu.Dar in loc sa isi recunoasca greseala, si sa ceara iertare lui Dumnezeu, ei au dat vina unul pe celalat.
Dumnezeu, ca a creat pomul si pe Adam si Eva defecti adica umani.
Tot omul ii curios si vrea mai mult, sarpele a fost doar un catalizator, Eva a fost curioasa ca orice femeie, iar Adam vroia sa faca ceva cu Eva si nu stia cum sa-i intre in gratii.Decat sa faca niste munci penibilie, a muscat din mar si gata.
Eu cred ca au pacatuit amandoi in mod egal,pentru ca nici unu nu s-a oprit de la mestecarea marului,dar Adam a zis
Daca tot am pacatuit hai sa imi trag puterea din mar,iar atunci mai multe bucatele din mar i-au ramas in gat,devenind atsfel mai puternic, Femeia insa a simtit cat e de delicios si la inghitit cu totul.
Teoria:Nu conteaza cum pacatuiesti, conteaza cum te folosesti de pacat ca sa iti stergi jumatate din vina.
Eu unul cred ca femeia.Eva find goala, BARBATUL nu a putut refuza nimica de la EVA )
Ambii in egala masura.
Nu faptul ca au muscat din fruct a fost pacatul propriu-zis, ci maniera in care au incercat sa se ascunda de Dumnezeu si sa arunce vina unul pe altul...
Amandoi au gresit fiindca nu si-au recunoscut greseala, dand vina unul pe celalalt.