| ionut378 a întrebat:

Cine a pacatuit primul? sa vada daca stiti

Răspuns Câştigător
| barbattttt a răspuns:

Prima fiinta care a pacatuit inpotriva Lui Dumnezeu a fost Lucifer.,!

11 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Primul care a pacatuit a fost diavolul. Apoi, in gradina Edenului Eva si Adam.

| sandra2012 a răspuns:

Lucifer

| hate1t4ll a răspuns:

Eu am fost.

| mgtow a răspuns:

Punete in locul celor care au pacatuit inainte sa apara TPU si aceasta rubrica a religiei.

| Lilia2621 a răspuns:

Eva e prima care a pacatuit ca a ascultat sarpele si a mincat din pomul binelui si raului, iar al doi-lea a fost Adam care a ascultat-o pe Eva si amincat si el din acel fruct.

| DenisejUSTmE a răspuns:

Hei! Primul care a pacatuit a fost Lucifer,cel mai frumos inger al lui Dumnezeu, si sa iti spun si de ce:El era cel mai frumos dintre toti, dar foarte laudaros.Intr-o zi el s-a gandit :,, De ce sa Il slujesc eu pe Dumnezeu.De ce sa fie Dumnezeu stapanul meu?''(asa cum facem noi de obicei si nu ascultam de Dumnezeu).Si Dumnezeu daca a vazut ca nu vrea sa il asculte l-a trimis pe pamant, impreuna cu ingerii care l-au urmat pe satan si au crezut in spusele lui. Apoi au pacatuit Adam si Eva in Gradina Eden cand i-a inselat Satan (luand forma de sarpe, si spunandu-i Evei ca nu este pacat sa manance din Pomul Cunostintei Binelui si Raului, si apoi Eva a muscat si i-a dat si lui Adam). Apoi fii lor pana s-a ajuns la noi, care si noi suntem pacatosi si inca pacatuim si nu ne dam seama de greselile pe care le-am facut.

| totElodia a răspuns:

Dumnezeu, ca ne-a creat.

| LordCronos a răspuns:

Primii au fost Adam si Eva.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema nu e pacatul.as zice ca interdictia e de vina, fiindca omului ce ii interzici aia face.problema e neputinta de a vedea sau de a intui gravitatea si efectele in timp ale pacatului. Dumnezeu are un principiu care odata un incalcat a rupt legatura cu el initiind haos.si daca a spus; sa nu faceti, stia de ce.asa cum un parinte bun spune copilului sau.si stii bine ca cel neascultator are de suferit.iar noi omenirea toata avem de suferit.despre lucifer nu pot discuta.era in cer.nu stiu cum sunt creati ingerii si cum pot cadea in pacat.

| Loly a răspuns:

Primul a fost Lucifer care a vrut sa ii ia locul lui Dumnezeu asa ca Dumnezeu la transformat in sarpe. Apoi el ia pacalit pe Adam si Eva care au muscat din fructul oprit.Atunci ei au ramas fara haine acoperindu-se cu niste frunze.Iar apoi au urmat si restul oamenilor la pacate.Insa acum nu cred ca exista persoana in lume care sa nu fi pacatuit la un moment dat.chiar si cu gandul.In ziua de azi oamenii nu mai au frica de Dumnezeu si de aceea sunt atatea greutati in lumea asta.

| emyllya a răspuns:

Lucifer(satana)-a vrut sa ii ia locul lui Dumnezeu.