| EmaS a întrebat:

Cine a scris Biblia? Este Ea Cuvantul lui Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| fllu07 a răspuns:

2 Timotei 3:16, 17- "Toata scriptura a fost inspirata de Dumnezeu..."
2 Petru 1:21- "caci profetia nu a fost adusa prin vointa omului, ci oamenii au vorbit de la Dumnezeu, fiind purtati de spiritul sfant"

de altfel era imposibil ca profetiile biblice din trecut sa se implineasca pana in cel mai mic detaliu daca nu era cu caracter divin. asta ne da convingerea ca si promisiunile referitoare la viitor se vor implini.

52 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns (pentru fllu07):

Daca am ajunge sa cercetam in ce conditii sunt facute toate produsele/cum sunt crescute animalele pentru sacrificare si cate si mai cate, am ajunge sa murim de foame...asa ca de ce am cerceta? pentru ce?

| fllu07 a răspuns (pentru caramela):

Nu este elcovent exemplul tau.

| SuperSaiyan4 a răspuns:

Batman?

| ManStrong a răspuns:

A se intelege de la bun inceput, mai corect Scriptura, nu insemeza si N Testament.
Scrierile crestine au fost atasate la scripturi sub denumirea de Testament, dar apostolii nu le au numit scripturi.
Iar cuvintul Biblie e un cuvint modern.

| G2225hda a răspuns:

Nu stii sa scrii cu litere mari Constantin, SI MAI ALES BIBLIA!

| G2225hda a răspuns (pentru SuperSaiyan4):

Ce oameni.

| Calininio a răspuns:

Niste oameni bizari, acum 2000 de ani. Daca era cuvantul lui Dumnezeu probabil ca nu era plina de contradictii, tradusa dintr-o limba in alta fara spatii si semne de punctuatii, etc. Si probabil nu continea instructiuni despre cum se bat sclavii in functie de etnie sau statutul social.

Răspuns utilizator avertizat
| ErrorFound a răspuns (pentru Exilee):

Acum serios...VOI va considerati NORMALI?

| EmaS explică (pentru ErrorFound):

Dar tu?

| ErrorFound a răspuns (pentru NOname):

Nu cred ca Prozelitismul religios este un lucru potrivit, daca ma intelegi.

NOname
| NOname a răspuns (pentru ErrorFound):

Ok. Nici eu. Dar trebuie să încăpem toţi cumva, cu toate părerile noastre multicolore şi contradictorii.

Şi cu toate că de multe ori nu sunt de acord cu opiniile Emei, referitoare la religie, asta nu mă opreşte să o respect, pentru ceea ce merită respectat.

Cu astfel de pareri "multicolore" ca ale Emei o sa ajungem ca cei din Islam, sa deturnam avioane in turnurile tarilor Estice.
Nu-mi place sa ma cert cu tine, esti foarte subiectiva si stii sa-ti mentii opinia pe linia de plutire, dar chiar crezi ca astfel de idei extremiste sunt acceptabile?

NOname
| NOname a răspuns (pentru ErrorFound):

Ai vreo idee anume în minte?
Căci ţi-am spus deja, în ceea ce priveşte religie, părerile noastre - ale Emei şi ale mele - de cele mai multe ori nu coincid. Dar nu văd de ce i-am critica atitudinea, în loc să-i răspundem strict la întrebare. Mi se pare cam lipsit de bun simţ.
Zi bună.

Chiar multe. Incepem cu existenta lui Dumnezeu si a lui Skaraoţki care este ea in sine o idee extremista. Dar hai sa incheiem discutia aici, te rog.

Atunci nu intra la aceasta categorie. Du-te draga la dragoste si sex!

| ErrorFound a răspuns (pentru EmaS):

Scuza-ma, dar categoria religie nu e ca sa iti faci adepti, ma-ntelegi?

Cine isi face adepti?

Ca tot ai adus vorba, ma "freaca" faptul ca TU incerci sa faci lumea sa creada in ceea ce crezi si tu.
Daca ai ajunge, de exemplu in alta tara si ai face ce faci tu aici cu noi, ai fi judecata. Asa ca nu inteleg de ce noi am fi mai prejos decat occidentalii ca sa te lasam sa manipulezi mintile mai slabe prin prozelitism.

Cred ca nu stii ce vorbesti. Avem drepturi egale,, este libertate.

Libertate sa crezi in ce vrei, nu sa manipulezi pe altii. Si ei au la fel de multe drepturi ca tine.

Si ti se pare ca ateii nu beneficiaza de aceleasi drepturi? Citeste postarile lui timoteidoi si o sa te convingi. Si nu numai. Mai sunt si Gaia, Hombre, NOname. Dar acest lucru nu ne impiedica sa ne spunem opinia si sa mergem mai departe.