Despre sfarsitul lumii nimeni nu stie.Insusi Domnul Iisus ne-a zis ca nici amcar ingerii din cer nu stiu cand vine ci numai Dumnezeu Tatal.dar pentru a ne da seamna de apropierea ei ne-a spus ca vor fi o serie de semne.
1. Predicarea Evangheliei la toate popoarele (Matei 24, 14);
2. Convertirea poporului iudeu la crestinism (Matei 24, 10 si 12);
3. Caderea multora de la credinta, amagiti de prooroci mincinosi (Matei 24, 4);
4. Inmultirea razboaielor si a vestilor despre razboaie (Matei 24, 67);
5. Mari catastrofe in natura (Matei 24, 7 si 29);
6. Venirea lui Enoh si Ilie (Apocalipsa 19, 1);
7. Aparitia lui Antihrist (II Tesaloniceni 2, 3 - 11; I Ioan 2, 18), care va savarsi impreuna cu apostolii sai mincinosi tot felul de semne ca sa amageasca pe oameni. Acesta se va substitui lui Hristos si va prigoni cu furie pe alesii Domnului (Matei 24, 5 si 11);
8. Aratarea pe cer a "semnului Fiului omului" (Matei 24, 30), adica a crucii. Domnul sa ne lumineze!
Ai citit, auzit si crezut prea multe despre anul urmator, adica 2012. Oricum se va intampla ce vrea Dumnezeu, nu ce vor sau zic oamenii.
Fara sa iau in considerare 2012. intrebam ce simtiti.nu simtiti ca lumea e o oala sub presiune? gata sa izbucneasca?
Sfarsitul lumii va veni cand Dumnezeu va crede de cuviinta si nu cand spune un sectant sau mai stiu eu ce ateu. Adica daca azi s-ar trezi cineva sa spuna ca peste 1 luna va fi sfarsitul lumii, majoritatea o sa fie foarte creduli si iarasi va veni un nou si fals "sfarsitul lumii". Nu mai balmajiti, duceti-va la Biserica Duminica si stati potoliti ca sa nu mai agitati iar necredinciosii.
Hmm daca erupe vulcanul de la yellowstone ar putea fi sfarsitul lumii. Explozia ar fi undeva in jur de 1000 km in marime.Dar nu doar explozia aceea este pericolul, ci si fumul care il emana vulcanul.Asta e cea mai stiintifica explicatie despre sfarsitul lumii(sau ca un meteorit ar lovi pamantul, dar poate fi oprit. In schimb daca acest vulcan ar erupe nu s-ar mai putea face nimic). Poti citi mai multe despre vulcanul din yellowstone pe google.
Nu apocalipsa. Lumea fierbe. Al 3-lea razboi mondial are sa izbucneasca
Pai sigur ca da.E vorba despre USA si Rusia.
Nu e imaginatia ta. Poarta s-a deschis in 11.11. 2011 raul a intrat pe pamant... pana in 21 decembrie 2012 v-a distruge pamantul daca cineva nu il v-a oprii. Illuminati nu sa fie invinsi niciodata.
Nu ma refeream la numerologie.Nu cred in cifre si ghicitoare ) astea sunt aberatii.Eu ma refer la ce se intampla intre oameni
Pe 11.11. 2011 s-a intamplat ceea ce nu ati vrut sa se intample niciodata. La ora 11.11 s-a deschis poarta care aduce raul pe pamant pe cei de la "mijloc" Ei vor distruge lumea pana in 21 decembrie 2012! NU CREDETI NIMIC DIN CE SPUN ASA E? e firesc nimeni nu crede! Nici nu veti crede pana ve-ti vedea. Oamenii nu cred in ce le e frica si nu e frica pe care o cunoasteti voi e o frica interioara pe care nu ai simtit-o niciodata si nici nu o sa o simtiti pana cand o sa vina sfarsitul! Demomnii deja incearca sa cucereasca Vaticanul! Totul e facut de mana Illuminatilor care i`au invocat prin ritualuri oculte. Stiu ca nu ma credeti dar v-am dat un semn ca sa stiti ce se v-a intampla si la momentul acela o sa imi dati mare dreptate!
In Sfanta Scriptura se spune "Nu stiti ziua nici ceasul."asadar aici depinde numai de voia lui Dumnezeu Sfarsitul poate veni in orice fractiune de secunda
Vernusio întreabă: